Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.


Daadaa

Huoh,se olis kohta töihin lähtö. Ei oikein innostaisi,mut toisaalta ku kuuden jälkee on alkanu pyhälisät niin ehkä siks innostaa =)
Ex:sän pitäs soittaa kasin maissa jos se tääl päin liikkuu et saisin sen avaimeni siltä ja se multa..Voitte muuten uskoa että on vika kerta ku annan mun kämpän avaimen yhdellekkää miehelle tai no eräälle tietylle ehkä =)
Pidän sit tänää vähän mässypäivää,ostin pizzaa töihin mukaan ja meinaan paistaa sen siellä,jei!


hereillä

Perhana,oon ollu viime yön töissä ja oon jo tähä aikaa hereillä,ekan kerran heräsin joskus 10aikaa ja sit kävin kyl takas nukkuu,mut sit joskus 13aikaa heräsin kamalaa päänsärkyyn. Olo on nytkin vähä sellanen kamala.Kai se mentävä ostaa energia juomaa kaupast :P


Hyppy yli  1

Eikös näitä ekoja yövuoroja vois hypätä aina yli et olis niin ku se toinen yö jo menossa..Mua väsyttää ja päätä särkee ihan uskomattomasti :/ Voi olla et kaikki johtuu siit et en oo paljon syöny mitää,kohta vois mennä vetää fetasalaatin naamariin ja alottaa lukee yhtä kirjaa tai jotaa..



Säästämistä

Kävin äsken pankin tädille sanomassa että haluan sellaisen sopimuksen että palkkapäivänä mun tililtä menee 150€ säästätilille :) Noh just laskin että kun se alkaa ensi kuussa ja mulla on jo säästötilillä 100€ niin joulukuussa siel ois 600€ ja sit jos pistänveronpalautukset säästötilille niin joulukuunlopussa mulla on siellä jo 1000€ =D Suunnittelin tässä et se toinen 500€ menee mein mummolle jolle oon sen velkaa kun siltä joskus lainannu ja toinen 500€ käytetään vaan ja ainoastaan uuden asunnon sisustamiseen mm:verhot,mattoja,jne.. =D Äippä aina miulle sanoo et sun ois korkea aika vähä alkaa säästelee rahaa et saa sit kaikkea asuntoon,mä ku sanon sille et joulukuus säästötilillä on 1000€ niin voi sen ilme olla näkemisen arvoinen..
Kunhan vaan sais sen kämpän nyt =)


Ruoka ja kauppa eli ruokakauppaan :D  1

Hitto kamala ongelma aina että mitäs söis vkloppuna :/ Mä mietin et jos väsäis jonkun sortin risoton huomenna.Riittäs sit sunnuntaillekkin. Toisaalta perunamuussi ja lihapullat ois kans ihan jees. Kohta ois meinaa lähettävä kauppaan,ajattelin ajella tuonne ihan prismaan asti. Toinen ongelma on se että pitäs vissii keksii joku salaatti mukaan yövuoroon,jos tekis vaikka fetasalaattia,mut siihen en laita kyl tomaattia tai no ehkä ne kirsikkatomaatit on parempia,ei mee heti löllöiks.


Lääkärissä

Aivan yli mukava se lääkäri millä kävin tänään,kuunteli mua ihan oikeasti :) Kaikki noi tk lekurit on vaan sellassia et niille ku meet jotaa valittaa niin ne määrää lääkettä lääkkeen perään. Lääkäri täti sanoi että nyt on hyvä tutkia ettei sit kun ja jos alan joskus suunnittelee perheenlisäystä niin tule mitään ongelmia sen kanssa. Kävin sit sen lekurin jälkeen miettii et mitähä jos ei koskaan saiskaan lapsia,oon monta kertaa ajatellut asiaa. Tänään se vaan tuli niin hyvin esiin että ihan tosissaan kävin miettii. Noh sit se on alettava miettii adoptioo jos ei pysty saamaa lapsia tai sit mä vaan hankin noit karvasia muksuja paljon eli tyyliin 10kissaa ja 10koiraa =D Sit muutan mettää ja alan pentutehtailijaks :D No se oli hei vitsi,en ikinä.
Kävin myös miettii et jos mulla on yks juttu niin ois ex ukon tiedettävä siit kans jotaa,mut en kyl kerro sille mitää,kosto on aina sulonen.


Nukkuminen

Kissan paholainen tuli taas herättää mut kesken unien :/ kerrankin oisin saanu nukkua,noh huomenna nukun ihan sata varmaa tähän aikaan,täytyy illalla napata tabu naamaan niin nukkuu..Sit ei tarvi päivällä nukkua ku menee yöksi töihin.. Hitto mua jännittää se tän päivänen lääkäri kääk,saas nähä mitä se sanoo mulle.