Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Pitkät pellot =)  1

Tuos on meirän pitkät pellot.
Tuos on meirän vainio.
Sammaloituu talojen katot,
kivinavetat ja harmaat ladot.
Valtateille, rautateille,
kun linnut palaa pelloille.
Ei enää elätä isäni pitkät pellot.
Ei enää elätä äitini notkuva pöytä.
Niin kauan kun minä pysyn tältä tieltä poissa,
niin kauan mulla on ikävä sua.
Ja minä pyydän sua pysymään poissa,
ennen pitkää on taas lokakuu.


Ukkosta ilmassa

Luin juuri että se raju myrsky olis tulossa tänne,ei täällä vaan rajua myrskyä näy,mut vettä tulee kun mistäkin.Vähän ukkonen paukutellut,mut ei niin paljon ettenkö uskaltanu avata tätä konetta ja tulla nettiin. Porukoilta meinaa kerran poksahti kone rikki ukkosella.
Ääh huomenna ois vapaa päivä,mut se menee ainakin siinä et meen sinne lekuriin ja sit varmaan pitäs pyykkiä pestä.




Epäluotettava ex

Nyt on vähän sellanen kummallinen tilanne päällä. Mun ex mies on vähän niin kuin juonikas ja itse keskeinen paska. Se yrittää olla enemmän kun on. En oikein tiedä että mitä tehdä kun tää mun ex seukkaa naisten kans lähinnä sillä periaatteella että sais muijalta tyyliin bensa rahaa ja tällästä. Siis suorastaan epäluotettava kaveri. Ja kuulin tuossa yhdeltä hänen entiseltä tutultaan että oli jo silloin kun hän tunsi mun ex miehen niin aika epäluotettava tapaus ja sellanen vähä et pitää yllä omaa peliään. No siis mun ex ukollahan on velkaa ihan törkeästi ja sehä on ehdonalaisessakin ja täl hetkel menossa avioero päällä. Sillon kun toukokuus aloin sen kanssa hengaa niin luotin siihen ihan täysin ja muutenkin,mut nyt sit ku erottii siit alko paljastuu kummia juttuja. Se vanno mulle ettei meinaa ketää naista ottaa ja kas kummaa,täl hetkellä se seukkaa..Noh oon tässä miettiny ku tiedän sen mun ex ukon nykysen naisen et pitäskös mun vähä kertoa sille kui epäluotettavast kaverista on kyse,mut juttu piilee siin et kuiteski ollaa ex miehen kans kamui ni sit mein välit menis siin. Ei kukaa nainen pidemmän päälle tollasta kattele,tai no ehkä toi sen nykynen ku se on kotiäiti ja sil ei varmaa toi raha niin juokse.


Opiskelu intoa ois,mut taas ei ois..

Se olis sit mentävä iltavuoroon tänään :/ Ei nappais yhtään,mut pakko se ois rahaaki saada jostain. Minä joka oon vannonu etten ikinä enää ala opiskelee mitää,ni johan nyt ois sellanen opiskelu kuume ja tahtois mennä kouluun. Oon vaan niin pirun surkea kielis ja matikassa et en pärjäis varmaa ikinä siel sairaanhoitaja koulussa. Lähihoitaja koulunkin pääsin just ja just läpi.

Tänää muuten alkoi sitten se kesäkilojen karistaminen,töihinkin otin vaa porkkana raastetta evääks :D



Maalle menossa....  2

Huoh,eilen tuli sitten hiukka kuppia otettua,ihan hauska ilta oli! Jopa minä siis uskomatonta että juuri minä tulin nukkumaan omaan sänkyyni YKSIN! Sen takia varmaan olo onkin ihan hyvä :) Mie taidan tästä lähteä "maalle" eli siis mun porukoille saunoo ja viettää rentoa lauantaita.