Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Nemo meni hoitoon :/  1

Veimpäs sitten Nemon hoitoon mun porukoille,nyt täällä asunnossa on tyhjää jotenkin ja yksinäistä.Johtuu siitä et on tottunu et joku pyörii jaloissa kaiken aikaa kun tekee jotain :) Syy siihen miksi Nemo meni hoitoon on se että mie lähen kaverin kanssa huomenna Tallinnassa käymään :) On ne kissat kyllä ihania eläimiä.




Asuntoa etsien  1

Miten minusta tuntuu et tääl cityssä on kaikilla nyt asunnon haku päällä :D Mullakin on,pitäs sellanen mukava kaksio löytää jostain täältä päin. Yks ihan varteenotettava kämppä nyt ois tietty,minkä vois mennä kattoo..Sellanen kiva 57neliöö =D Just sopivan kokoinen mulle ja Nemolle ;D Mun kissa nähkääs vie paljon tilaa,hih. Kuinkahan sitä osaa sit olla ilman nettiä vähän aikaa kun muuttaa. Isi onneks lupas väsätä kanaverkosta sellassen jutun et Nemo voi olla sit parvekkeella kesälläkin,mikäli asunnossa ei ole lasitettua parveketta.





Poika  1

Jo poika kiskoo pojan unta vuoteessaan
ennen kuin loppuun iltasadun saan,
Mä istun hetken ja mietin maailmaa
Ihmisenpoikaa se odottaa.
Voi kuinka kaunis poika onkaan tosiaan.
Ei muuhun pysty hän kuin uutta oppimaan.
Hän siinä kylkeänsä kääntää, miehekkäästi ääntää.
Hän matkaa taittaa linnunradallaan ja nukkuu vaan.

Voi kunpa matkas onneksi
koituis vihaa, katkeruutta et
tuntis joutavaa, voi kun oisit
viisaampi kuin isäs milloinkaan
kunpa oppisit ajattelemaan

Niin poika kiskoo pojan unta sikeää
kehtolaulu kesken taas kerran jää,
liukenee yöhön murheet aikuisen ihmisen poikaa kun katselen
Voi kuinka kaikkivaltias noin olla voit,
me sinut tehtiin mutta sinä meidät loit
Siinä tuhiset ja puhkut pelkkää voimaa uhkuen
silmänurkkiin kuivuu kyyneleet, sä matkaa teet


Lomaaaaa!!!

Mulla oli sit tänään vuorostaan pieni muotoinen migreeni päällä :/ Päätä särki ja oli vähän huono olo,tosin se voi johtua eräästä toisesta asiasta,jonka teille haluaisin kertoa mutta en voi kertoa.
Nyt oon vikaa yötä töissä ja huomenna alkaa viikon LOMA! =) Torstaina suuntaan kaverin kanssa Tallinnaan ja sitten lauantaina on tiedossa yhden toisen kaverin kanssa ryyppy reissu lähi kaupunkiin <3 Voisin miettiä että jos menisin vaikka porukoille huomenna ja oisin keskiviikkoon asti siellä,saa nyt nähdä. Mun kämpässä on meinaa ihan tuskasen kuuma näil helteillä.