Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Seuraava

Hymy =)

Mä sanoin tossa joku aika sit mun kaverille että mun huulilla on pitkästä aikaa hymy =) Oon taas alkanu elää omaa ihanaa elämää ja nauttimaan tästä. Oon niin nuorikin vielä et nyt pitää elää täysillä ja tehdä mitä huvittaa :)

*toukasta kasvaa perhonen*


Väsymystä

Mua niin väsyttäis taas kerran,mitähän pomo sanois jos mä ottasin pienet unet ja työt jäis tekemättä?! Noh se tulee vasta huomenna eli maanantaina töihin,hih..Mua niin vituttaa suorastaan se että broidi hyppii jossain ankkarockissa ja mie en sinne tänäkään vuonna päässy.Ens vuonna otan tän vklopun vapaaks kun se on ja meen sinne. =) Kai se mentävä tekee kolmen kierto kohta ja sit jakaa lääkkeitä.



Loma lähestyy

Miten tää eka yö näin laittaa töissä väsyttää aina?!

Mulla alkaa ensi viikolla viikon kesäloma,eihän se paljon ole mut sentäs jotain..Lähdetään torstaina Tallinnaan ja perjantaina sit pois ja lauantaina yhden kaverin kanssa juomaan,bilettää ja iskee miehiä ;D


Kissa  1

Voi että,yks kissa vieny mun sydämen nyt kokonaan:) Meinaa mein tääl työpaikalla terassilla hengaa kissa,ihanan värinen ja tosi kiltti..Se on tuolta yhdeltä läheiseltä tallilta :) Mut se tykkää hengailla tääl meillä,vähä se on sulonen..


Shoppailua =)

Tänää kävin vähän vinguttamassa visaa :D Ostin sellassen ihanan pinkin hupparin <3,sit yhden hiuspannan,helmet,puuteria ja ihan vaan ruokaa :)Ai niin ja kissalle kaikkea kivaa myöskin. Tein sellasta tosi hyvää salaattia tossa,kun painotetaan että laihduttajan tulee syödä terveellisesti.. Yöksi olen menossa töihin,ei nyt oikein nappais. Oon tänää voinu vähän pahoin,ei ruoka oikein maistu tai ei siis lähinnä tuo lämminruoka mene alas,alkaa vaan etomaan. Eilen aamulla kun heräsin mun masuun koski ja ei meinannu mennä aamupala alas,mut onneks sain sen sit menemään alas. Tänää tosiaa kulutin kaloreita kävelemällä kaupungilla ja isossa kaupassa,meinaa ei vaan pystyny menee lenkille kun on niin paha olo.


lenkki  1

Aivan ihana 1½h lenkki tänään vedetty,tuli aika mahtava fiilis sen jälkeen :) Nyt olis mentävä tiskaamaan ja sit saakin vaan olla,Nemo on touhunnu mun porukoilla niin paljon että nyt sitä raukkaa väsyttää ihan kamalasti,nukkuu vaan!




Seuraava