Julmaa

  • -Maru-

Ihmiset osaa sitten olla tyhmiä ja julmia. Tossa erään ihmisen kanssa vaihdeltiin sähköpostia liittyen erääseen koiraan jonka ois ehkäpä pitäny muuttaa meille asumaan. Noh mun isä soitti perjantaina koiran omistajalle että meillä olis tarjota kiva koti koiralle(nykyinen omistaja asuu yksiössä,kerrostalossa) omakotitalossa vielä. Noh tyttö sanoi että lauantaina ollaan yhteyksissä ja niin missähän se yhteydenotto viipyy,eipä ole ottanu yhteyttä.Olis vaa kiva jos se ihminen kertois ettei haluakkaan antaa koiraa pois.Oltii jo niin valmiit ottamaan sen koira meille asumaan. Noh tytön omaa hölmöyttä ja typeryyttä kun ei mitään voi edes ilmoitella. Onneksi maailmassa on paljon koiria että eiköhän me löydetä se ihana oma karvapallo jostain =)

Vähä on muuten vissii ollu hiljaista tän min blogin suhteen,vkloppu meni onneksi jo ja tänään ois paluu normi arkeen eli siis ihanaa mennä takas töihin,saa vaa nähdä et miten tää mun selkä nyt tästä paranee. Eilen oli muuten maailman pahin darra,laatta vain lensi :/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus