Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Alvara Recoba.

Hienoimmat maalit suoraan kulmapotkusta

KYSYMYS: Treenimatsissa heitin suoraan kulmasta maalin, tosin tuuli avitti tilannetta. Mikäs on hienoin kulmasta tehty maali ammattilaistasolla?

VASTAUS: Tuomari tykkää tästä aiheesta. Hyvä hyvä. Junioritasolla suoraan kulmasta maaleja nähdään yleensä paljon, kun siirrytään pienistä maaleista isoihin maaleihin. Osa veskareista, kun ei vielä edes yletä ylärimaan. Ammatilaistasolla suoraan kulmasta tehdyt maalit ovat harvinaista herkkua, mutta kun mestarit yrittävät suoraan, syntyy kertakaikkisen upeita maaleja.

Kulmapotkujen mestarit TOP-listalla, olkaa hyvät!

3. Thierry Henry New York Red Bulls vs Columbus Crew

Henryn NY Red Bulls ottaa 3-1 voiton ja Ex-Arsa-legenda on pelipäällä. Illan saldona 2 maalia ja syöttö. Pelin kruunaa superkärjen ovela oivallus kulmapotkussa. Hirveä jenga suoraan takatolpan kautta maaliin.

2. Roberto Carlos Corinthians vs Portuguesa

Hurjan hevosenpotkun omaava nouseva laitapakki Carlos näyttää potkutekniikkaansa ja millä tuloksella. Vastustaja on vasta ryhmittymässä kulmapotkuun, kun Carlos laittaa hienon ulkosyrjäpotkun maalille ja siellä soi.

1. Alvaro Recoba Nacional vs Argentinos Junior

Erikoistilannetaitaja El Chino eli Alvaro Recoba on todellinen kulmaspesialisti. Inter-legenda on uransa aikana osunut kulmapotkuista useaan otteeseen ja Nacionalin paidassa tehty maali on todella hieno. Kova ja kierteinen potku liitää takatolppaa kohden ja kimpoaa hienosti ohi hölmistyneen maalivahdin.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar