Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Brooklyn Beckham.

David Beckhamin poika isänsä entisen verivihollisen paitaan?


KYSYMYS: Kuinka hyvä futaaja on David Beckhamin poika Brooklyn?

VASTAUS: Ilmeisesti sen verran hyvä, että sekä sekä Manchester United, Chelsea, QPR että Fulham kutsuivat Beckhamin pojista vanhimman näyttöjä antamaan. Brooklyn tekee kuitenkin Telegraphin tietojen mukaan vuoden akatemiadiilin Arsenalin kanssa, kun tämä täyttää 16 maaliskuussa. Arsenal on Blackburnin lisäksi ainoa joukkue, joka voitti Valioliigan mestaruuksia isä-Beckhamin pelatessa Manchester Unitedissa vuosina 1993–2003.

Keskikentän oikealla laidalla isukkinsa tapaan pelaava Brooklyn on Telegraphin tietojen mukaan saanut Arsenalin valmennusjohdolta kiitosta asenteestaan ja nälästään menestyä. Jos tällä hetkellä löisi vetoa Brooklynin Valioliigassa pelaamisen puolesta, saisi tämän toteutuessa brittipelinvälittäjiltä rahansa noin 15-kertaisesti takaisin.

Beckhamin perhe muutti Lontooseen Los Angelesista reilu vuosi sitten syksyllä ja sen jälkeen perheen kaikki kolme poikaa ovat pelanneet Arsenalin junnuissa. Manchester taitaa olla vähän liian pieni tälle perheelle.

Daily Starin mukaan Brooklynillä on Arsenalin U16-joukkueen peleissä ja treeneissä oma siviilivaatteisiin pukeutunut, sotilaskoulutettu henkivartija. Aika päheetä.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar