Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kenttä.

Mitä, jos hätä iskee kesken matsin?

KYSYMYS: Mitä tehdä, jos “hätä” iskee kesken fudismatsin?

VASTAUS: Kaikkea sitä kysytään, mutta totta kai vastataan. Riippuu onko kyseessä iso vai pieni hätä ja millä paikalla pelaat. Pari esimerkkiä jalkapallokentältä, jos hätä iskee.

Jason Pucheon hävisi kesken pelin jonnekin. Southampton on tekemässä vaihtoa, kun kuvaan astuu Pucheon, selostajan ihmetellessä, että mistäs kyseinen herra astelee takaisin pelikentälle. Yleisön laulu paljastaa, missä kärkipelaaja luurasi muutaman tovin pelistä, ja sekös Punceonia naurattaa. Kakkoshätä kun iskee, silloin on mentävä.

Jens Lehmann näyttää, miten helppoa on tyhjennys maalivahdin tontilla, jos pissahätä iskee. Aina voi mennä maalin taakse vieraskatsomon eteen ja pissata paineet pihalle. Tyylikkäästi Lehmann hoitaa hommansa piilossa ja vielä ehtii maalille ennen vastahyökkäystä.

Jenkkiläinen laitamies Demarcus Beanley hoitaa alkulämmittelyt vaihtoaition vieressä kirjaimellisesti. Pari spurttia ja oikeaoppinen tyhjennys, vaihtoaitioon nojaten ja samalla venytellessä, pikku lurautus. Kukaan ei näe – paitsi kamera.

Välillä peli vie ja jännitys saa unohtamaan perustarpeitten teon ennen matsia tai erätauolla, mutta pelimies laskee vaikka allensa kesken pelin. Kulmapotkuissakin sinulla isompi todennäköisyys tehdä maali: ei kenenkään tee mieli vartioida miestä, joka haisee pahemmalle kuin vanha hiki.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar