Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pelimatka.

KHL ja Jokerit: upea palvelus faneille

Kysymys: Paljonko maksaisi käydä katsomassa kaikki Jokereiden vierasmatsit KHL:ssä ensi kaudella?

Vastaus: Siis sehän on aivan naurettavan edullista. Odotas kun Tuomari laskee.

Leikitään, että Moskovan TsSKA passitetaan Tarasov-divisioonaan ja Jokerit ottaa sen paikan Bobrov-divisioonassa. Jos pelataan kuten viime kaudella (neljästi oman divisioonan joukkueita ja kahdesti muiden divisioonien joukkueita vastaan), tulee sesongissa kaksi reissua Minskiin, Riikaan, Prahaan, Pietariin, Zagrebiin, Bratislavaan ja vaikkapa sarjaan ensi kaudeksi mielivään Vålerangaan. Näissä maissa ja kaupungeissa on Norjaa lukuunottamatta muuten äärimmäisen halpaa ottaa häppää.

Oman divisioonan vierasmatseihin pitää tässä skenaariossa lentää noin 26 400 kilometriä. Rome2rio-matkailublogin joitakin mutkia suoraksi vetävän tutkimuksen mukaan Finnairin lento maksaa 36,9 euroa plus yhdeksän eurosenttiä maililta. Tällä laskukaavalla saadaan oman divisioonan 14 vierasmatsiin lentämisen hinnaksi naurettavat 2 000 euroa. Aika tasan saman verran maksoi Tuomarin 14 hengen seurueen reissu pendolinolla Ouluun ja taksilla Raksilaan.

Itäisen konferenssin vierasmatseja varten taas pitäisi raahata perseensä Mystitsiin, Jekaterinburgiin, Habarovskiin, Hanty-Manjsinskiin ja moneen muuhun apean oloiseen neuvostokaupunkiin. Ei niille reissuille kannata sinunkaan lähteä. Jos kuitenkin lähdet, tuohan Tuomarille koko Suomen Jokereiden piraattifanipaita.