Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Peter Forsberg.

Paljonko Foppa teki massia Crocseilla?

KYSYMYS: Paljonko Foppa teki massia Crocseilla?

VASTAUS: Rakas vihollisemme Peter Forsberg pääsi tahkoamaan mukavasti hilloa Crocs-jalkineilla eli foppatohveleilla. Huippuvuosina niitä myytiin Forsbergin omistaman yrityksen kautta yli puoli miljoonaa paria vuodessa pelkästään pohjoismaihin. Tarkkaa summaa Forsbergin tienesteistä on vaikea sanoa, mutta kyse on miljoonista euroista, sillä Crocs ovat katteeltaan tunnetusti myyjälle herkullisia tuotteita.

Crocsin materiaalit sopivat maagiset pelitaidot omaavalla Fopalle, sillä samasta sähköä eristävästä materiaalista tehdään myös lätkän munasuojuksia.

Armotonta kritiikkiä saaneet kengät ovat myyntihuippunsa nähneet ja piraattiversiot ovat vallanneet maailman. Huippukohta osui vuoden 2007-2008 tienoille, mutta sen jälkeen Crocseja ei ole saatu enää liikkumaan: kaikki, jotka sellaiset suostuvat jalkaansa laittamaan, ovat jo sellaiset hankkineet.

Crocsit sopivat myös tyylitajuttomille ruotsalaisille erinomaisesti. Suomalainen, aina yhtä tyylitietoinen jääkiekkoilija sijoittaisi johonkin uskomattoman laadukkaaseen ja tyylikkääseen, eikä mihinkään noloihin Crocseihin. Miten olisi Teemu, ostapas vaikka Ecco-kengän tuotanto.