Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on rullakiekko.

Peseekö tämä rullakiekkolaukaus kaikki lätkärankkarit?  2

KYSYMYS: Väitän, että tämä laukaus on hienompi kuin yksikään jääkiekon rangaistuslaukaus, mitä sanoo Tuomari?

VASTAUS: Pistit pahan. Huh huh, aivan käsittämättömän hienon rangaistuslaukauksen kaveri vääntää ja vielä vie tuplasti jalkojen välistä, tuomari diggaa.

Lähdetään nyt siitä, että kahta eri lajia on turha verrata keskenään… Ääh, verrataan sittenkin. Tuomarilla tulee heti mieleen Fopan kikka, jonka Jussi Jokinen viilasi vielä paremmaksi, Kulta-Miken huimat rankkarit ja Datsyukin kissa-hiiri-leikit veskareitten kanssa. Vaikka laitan Youtuben ja netin kaikkinensa peliin, en löydy lätkän puolelta noin huimaa osumaa.

Videolla rullakiekkoilija Tyler Svoboda lähtee verkkaisesti liikenteeseen ja laittaa ensimmäisen harhautuksen aikana sekä kiekon että mailan jalkojen välistä. Sitten yhdellä kädellä mailasta pitävä Svoboda päättää heittää kiekon vielä kerran jalkojen välistä. Tässä vaiheessa veskari on jo ottanut levytysasennon, pieni vienti sivuun ja mestarimaali on syntynyt.

Laitetaan loppuun vielä lätkän puolelta huimia rangaistuslaukauksia, joita saat hyvä lukija itse vertailla. Ehdota omaa suosikkia, vai oletko Tuomarin kanssa samaa mieltä?

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar