Attention-Whore.

  • kathrin

Kuinka paljon huomiota voi suhteessa vaatia? Ja mitä yleensäkään voi pyytää / vaatia? Mollaan keskusteltu nyt raksun kanssa vähän. Tultiin siihen tulokseen että ehkä ei oo muksaa jos jomman kumman luona yöpyy vastakkaisen sukupuolen edustajia, vaikka ne oliskin vaan kavereita. Ehkä sitä vois olla avoin ja kertoa touhuilustaan, sillee suht kattavasti ettei synny mitään mustasukkasuuskondyloomasyndroomia.

Mä en silti tiedä. Mä tykkään saada huomiota, pusuja, haleja, on kiva kun raksu kampailee mun hiuskettimia ja on ihanaa kun se ottaa mut kainaloonsa kun kävellään kaupungilla. Se sano että sen on välillä vaikea ymmärtää mitä mä haluan, ja siitä on tuntunut että mä haluan ihan helvetisti huomiota, ja että sen pitäis muka omistautua yksin mulle.

Mä en kuitenkaan näe asiaa ihan noin. Mahtavaa että raksulla on työ, ystäviä ja perhe, mutta mä haluan myös aikaa. Mä haluan olla sen kanssa, mä haluan matkustaa. Mä haluan että se tykkää musta, on rehellinen ja kertoo jos se ei enää ookkaan niin ihastunut. Mä haluan kohteliaisuuksia, mutta vaan välillä, ja sellasia mitä se oikeasti tarkottaa. Mä haluan tuntea olevani spesiaali, just sille. Mä haluan että se esittelee mut sen tyttöystävänä, eikä kaverina. Mä haluan olla sen "se tärkeä ja ihana".

Mun kortit on pöydällä, ne on selkeästi nähtävissä ja tulkittavissa. Miten raksu voi vielä ajatella että naiset on hankalia, ja että naisia on vaikea ymmärtää. Mä oon sanonut sille kaiken, ja se epäilee vieläkin, se sanoo että se ei oikein tiedä mitä mä haluan, ja että sillä on epävarma olo välillä, se ei halua antaa kaikkea, koskaa epäilee mun häviävän kumminkin jossain vaiheessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus