You never made your wife moan.

  • kathrin

Se hullu stalkkeri oli mun ex-mies. Humalassa, vittuuntuneena ja vihasena hakkaili ikkunaa. Vaati saada tietää miksi mä halusin erota.

Me ollaan käyty nää asiat läpi jo 400 000 000 kertaa. - Mä en ollut onnellinen. Alun helppouden jälkeen herrake ajatteli että kaikki vaan sujuu, niinku tanssi. Mä tykkään että suhteen eteen pitäis tehdä töitä.

Pitäis niinku tykätä toisistaan. Pitäis välillä tehä asioita yhdessä, pitäis huomioida sitä toista. Ei pitäis antaa toisen tehä alote kaikkeen, aina. Pitäis joskus käyttää omia aivoja. Pitäis yrittää olla edes jotenki sosiaalinen. Pitäis ehkä juoda vähän harvemmin ku monta kertaa viikossa. Pitäis ehkä kuunnella. Pitäis ehkä antaa vähän tilaa toisilleen. Pitäis ehkä osata puhua ja kertoa mitä siltä liitolta haluaa. Ei ehkä tarttis huutaa, lyödä ja seota vähän väliä. Vois ehkä yrittää, edes vähän.

Mä en enää tiedä mitä ihmiselle sanoisin. Tieän että se on vihanen, tiedän että sitä vituttaa, tiedän että se inhoaa mua. Mä en kummiskaan jaksa toimia kynnysmattona, enkä anoa anteeksiantoa. Mä jatkan eteenpäin, yhtä kokemusta rikkaampana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus