Deepthroat it!

  • kathrin

"Outo asenne. Ihmeellinen seksielämä. Kummallinen tyyppi, ja mä rakastan sua silti." -Näin sanoi Therese musta. Sen mielestä mä oon yksi maailman kummallisimmista ihmisistä. Sen mielestä mä oon kauhea mulkkumagneetti, liian suorasanainen, hurmaavan typerä ja yksinkertaisesti hämärä.

Jotenkin hassua silti. Ihmiset sanoo mulle kokoajan että mä oon outo ja kummallinen, mutten itse näe sitä. Toki tiedostan että olen hieman erikoinen, mutta mun mielestä vaan positiivisellä tavalla.

Oltiin eilen Tessyn luona syömässä ja imeskelemässä viiniä. Sen naapurit varmaan pakkaa pian tavaransa ja muuttaa pois talosta. Me ollaan aina Tessyn luona. Daniel, Hanna, Tessy, Hajen, Zäta ja minä. Me ollaan äänekkäitä, nauretaan koko yö, syödään liikaa, juodaan liikaa (ja silti juotavat loppuu aina kesken), ollaan ihanan ällöttäviä ja unohdetaan kaikki tärkeä.

PS. Mitenköhän Theresen mielestä mä voin olla niin outo.. Päivisin se työskentelee lähihoitajan tehtävissä eräässä palvelutalossa. Iltaisin ja viikonloppuisin se on puhelin-ah-seksi-ah-läähättäjä.
Ja kuka on kummallinen?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus