Freezer.

  • kathrin

Mä yllätin raksuseni nyt illalla. Kipitin sänkyyn ylläni stay-upit, musta, avokaulanen - ja lyhyt mekko. Uuret pikkarit ja tissikkeet. Hiusset auki ja kauhee panetus. Me oltiin just syöty kakkua, se oli sillee ällöttävän, kuvottavan, lähes iljettävän romanttista. Me istuttiin soffalla yhteisen peiton alla, kateltiin shrekkiä ja syötettiin toisiamme. Mun oli pakko repästä, joten kiskoin uuret vaatteet päälle ja suoritin miehen-raiskauksen. Sangen pornokasta.

Huomaa että me oltiin ulkona eilen, molemmat kuolaa, huohottaa ja hinkuttaa kokoajan. Me seistiin kaupassa leipähyllyn vieressä, pussailtiin ja siinä se sitto seiso, mies ja peenis. Mä huomasin suunnittelevani jääteöaltaassa panemista, tai ainakin istumista.

Me puhutaan tuhmia, tuijotellaan toisiamme, kuiskaillaan, hiplataan ja hinkutetaan. Se sano että tää on ollu mukava synttäripäivä. Mä käytin raksua raflassa tänään, kipiteltiin kaupungilla, ja mä hain sille sen jännittävän eroottisen kakun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus