Pallero.

  • kathrin

Mun perse on ihan mustelmilla, reisiä polttelee. Mä oon aika räjähtänyt. Polvet ruvella ja pää kipiänä. Moltiin eilen keilaamassa. Ensin Tessyn ja Gensan luokse illalliselle, sitten keilahallille. Mä hävisin, tietenkin, mutta hauskaa oli. Juotiin, naurettiin, laulettiin, tanssittiin ja muistettiin jopa keilata. Koko halli oli täynnä porukkaa, enkä mä tienny että sinne on viikonloppusin kuuden jälkeen ikäraja, joten kaikki oli yli parikymppisiä. Toimi kivasti.

Mä en tiedä mitä mä oletin, tiesin etten osaa keilata, mutta emmä tiennyt olevani niin huono. Mä olin siis lähes naurettavan huono. Keilaaminen on hauskaa, muttei kyllä ollenkaan mun juttu. Palloilun jälkeen suunnattiin (kauhiassa humalatilassa) paariin. Raksun kanssa pelailtiin black jackia, tanssittiin ja sohellettiin. Ilta oli sangen mukava. Vaan kaks ählämiä yritti käpälöidä mua, ja mä löin vaan yhtä niistä. Sangen kätevää. Juopottelin vaan vettä kahentoista jälkeen, joten olo on aika hjuva just nytte.

Kotimatkalla onnistuin liukastumaan ja räjäytin polveni. Rinssi yllätti mut kun päästiin kotiin. Se repi mut hiuksista sänkyyn, ja me touhuttiin ehkä maailman paras painisessio.

Tänään rinssi täyttää 27. Se on jo saanut lahjansa ja nukkuu tyytyväisenä. Mä lähen pian hakemaan kakkua.. :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus