Fuck this.

  • kathrin

Tyytyväisyys on aina vaan hetkittäistä. Mä en oo enää tyytyväinen mihinkään. Töissä oli kamalaa. Miten vitussa mä selostan pienelle tytölle että se poika johon se on niin kovin rakastunut, ei tuu koskaan tykkäämään siitä, koska se tyttö on jälkeenjäänyt? Rakkaus, ihastuminen ja tunteet yleensä on vaikeita selostaa / kuvailla, ne ei oo mitään mitä voi koskettaa, haistaa tai maistaa.

Kauhea ikävä raksutinta, ahdistaa. Istun kotona suunnittelemassa murhaa. Moon niin pettynyt enooni, sen käytökseen, sen huolimattomuuteen, valehteluun ja idiotiaan että oon toivonu sen jäävän auton tai mahdollisesti ison rekkalesbon alle. Mä inhoan sitä.

2 kommenttia

Kaarin

24.3.2009 18:26

Ja silti sen lapsen itsetuntoa pitää vahvistaa: Olet ihana lapsi, mukava lapsi, hauska, ja osaat sitä ja tätä, MUTTA...tuo ei sinusta tykkää. Raisa Cacciatore puhui lasten ja nuorten itsetunnosta päiväunieni aikaan jotain sellaista...voisin lukaista sen kirjan jota hän oli mukana toim. tai kirj.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus