Hooiivee.

  • kathrin

Ensimmäinen yö yksin, uudessa asunnossa. Raksutin on ollu täällä koko viikonlopun, ja koira pyöriny ympäri kämpäkettä. Raksutin lähti tänään ja koira hävis kaverinsa luo yökylään. Moon ihan yssin. Kummallista. Kulta tulee taas onneks sunnuntaina. Ja koirakin palailee kotiin huomenissa. Sangen mukavaa.

Töissä menee hyvin, mä oon vaan aika väsy aina iltaisin. Työ ei oo fyysisesti ollenkaan rankkaa, mutta henkisesti kyllä. Vitutuskäyrä ehtii nousemaan melkeen huippuunsa aina muutaman kerran päivässä. Huomenna mun pitäis opettaa lapsosille matematiikkaa, blaah :/

Kullan kanssa menee ainakin nyt kovin hyvin. Se haluaa olla lähellä, touhuta ja jutella, suunnitella ja hihitellä. Moltiin sunnuntaina murella perheillallisella, ja se selvis jopa siitä. Tykkäs että voitais mennä ens sunnuntaina uudestaan :O

Mun kämppä on ihana, parkettilaatteet, hianot tapetit, ehana köökki, ja mikä parasta, eka kerros, niin karvapalleroinenkin jaksaa kipitellä ulos ja sissään.

Kaikki on taas kerran ihmeellisen hyvin. Jään odottelemaan huonoja uutisia. - Moon varmasti noukkinu jostain hooiiveen itelleni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus