Homo-ultra.

  • kathrin

Mä arvasin että tää päivä tulee olemaan ihan kamala.

- Mä en ole nukkunut sekuntiakaan. Sain eilen käskyn lähteä, paniikissa pyykkitupaan ja hulluna siivoamaan kotona. Pakkasin kuin heikkopäinen ja kiroilin niin maan perkeleesti.

- Mun uudet rintaliivit varastettiin. Kyllä. Mun lihavien ihmisten push-up-D90-rintaliivit varastettiin. Pyykkituvasta. Saatanan köyhät idiootti-naapurit.

- Clone a Willy onnistui vaan puoliksi. Mä ängin sen vibraattorihomman väärin. Siis sinne muoviin. Se on lähestulkoon vinottain ja tärisyttää vaan vasenta puolta. Kiva. Kyllä se silti toimi suht hyvin. Mä oon viettänyt koko illan sen seurassa, välillä siivoten ja pyykitellen. Joka räjähdyksen jälkeen mä oon lähettänyt raksulle viestin, "I raped your penis". Se soitti mulle tossa puolenyön maissa ja kysy onko mun uudessa puhelimessa joku ihme vika, kun se on saanut saman viestin niin monta kertaa. Mä kerroin raiskanneeni lelua monen monta kertaa illan aikana. Raksu oli hetken hiljaa, ja pyysi mua sitten ottamaan kuvia, mun harrastuksistani siis. Mä toivotin sille kovin hyvät yöt.

- Mun piti olla juna-asemalla kl 04.55. Havahduin porno-horroksesta 04.30. Paniikki-suihku ja eriparisukat.

- Mun aikataulu on ihan minuutilleen. Mä en saa olla myöhässä mistään, en sekuntiakaan. Tottakai matka alkaa hienosti. Juna hajoaa ja on nyt vain 12minuuttia myöhässä. Great, fucking great. Mulla on 6 minuuttia aikaa löytää seuraava juna ja ehtiä siihen. Niin, kahden matkalaukun kera. Ne kaksi matkalaukkua painaa yhteensä vain 32kg. Jesh!

- Mä pelkään pahinta. Joka vitun kerta mut pysäytetään tullissa, ja niin käy varmasti nytkin. Tällä kertaa mun oli pakko pakata se klooni-kikkeli laukkuuni. Mä pyhästi toivon että tullimies on tänään nainen.

- Unohdin aamiaiseni jääkaappiin. Saa kattella missä kunnossa mun jhuukurtti on parin viikon kuluttua. Varmasti herkullista. Mm mm mmm.

- Jos juna myöhästyy vieläkin enemmän, mä en ehdi lennolle, enkä siis töihinkään. Wuhuu.

Mullon niin kovin hyvä tuuri.

3 kommenttia

kathrin

7.11.2009 00:30

Franny. Iisisti. OlisiMpas voinu ottaa iisisti. Katastroohfi päiväke :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

7.11.2009 00:31

Kossi, jaa uudet tissikkeet?? Neh, willy on kyllä mukava lahjus :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus