Joulurauhaa?

  • kathrin

Vittu! Äidin naapuri on kävelevä persereikä! -Mä nukuin, kääriytyneenä peittoihin ja viltteihin, kuorsailin siskon sängyssä kovin tyytyväisenä, autuaan tietämättömänä siitä, millaisia idiootteja tässä talossa oikeasti asuu. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin kävi juustokakulle, ja niin kävi "mun" joulurauhalle. Naapurilla on juhlat. Ei mitkään tyylikkäät aatto-pippalot, vaan kamalat ällö-alkkis-idioottikakara-räkä-juhlat. Mä heräsin siihen vitun huonoon musiikkiin (mä en ole ikinä osannut ymmärtää ihmisiä jotka kuuntelee tepposmusiikkia/idioottivingutusta = teknistä/trancehomoilua), enkä saa nyt enää nukuttua. Mitäs mitäs!?

Raahauduin savustumaan, ja kappas, joku niistä mongoloideista oksentaa parvekkeelta. Sillä sekunnilla mä meinasin irtisanoutua ihmisyydestä, hakea äidin uudet valurauta-kattilat, ja alkaa pelaamaan kupoli-kattilaa. Ihan uus peli jossa yritän tappaa naapuria ja sen kavereita, kattiloilla. Äiti ei kumminkaan suostunut lainaamaan kattiloitaan mulle, joten jouduin turvautumaan siihen toisiksi parhaimpaan vaihtoehtoon. Kävin "sanomassa" naapurille. Raahauduin rappuun ja koputtelin naapurin ovea, soittelin ovikelloa, ja loppujenlopuksi potkin ovea. Paskamusiikin läpi on näköjään kovin hankala kuulla koputuksia ja ovikellon kilinää, mutta potkiminen havahdutti ainakin jonkun niistä teinijuopoista. Mä vaadin saada puhua sen kanssa joka asuu siinä slummissa, se ihmishylkiö raahautu sitten ovelle. Mun kävi jotenki sääliks sitä. Se oli varmaan itkeny, tai sit sen naama on super-pöhöttyny kaikesta viinasta. Paska joulu, vissiin. No, kehotin poikaa potkimaan puolet juoppokavereistaan vittuun, laittamaan musiikkia pienemmälle, ja vaikka kello onkin paljon, sanoin että olis ehkä kätevää käydä suihkussa.

Nyt mä istun siskon huoneessa ja ihmettelen. Nyt joulun alla, yhteensä neljä ihmistä on lähetelly hirveenä viestejä, kyselly mitä mä nykyään teen, ja josko mua kiinnostais lähtee treffeille. Kaikki neljä on vanhoja vakipanoja joita en oo tapaillu nyt 6-8 kuukauteen. Kolme on nyt tähän mennessä tehnyt selväksi että haluaa muutakin kun sänkyjumppaa. Mua hämmästyttää. Kun mä olin vapaa, ja valmis kokeilemaan treffailua, niin sillon ei käyny. Kun mä en ole vapaa, enkä pidä yhteyttä, musta tuleekin yhtäkkiä kiinnostava tapaus. Ja muka naiset on hankalia...

2 kommenttia

kathrin

25.12.2008 12:40

Kummaa touhua :O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus