Kung Fu!

  • kathrin

Täällä sataa lunta. Me istuttiin parvekkeella kääriytyneinä viltteihin ja toisiimme. Juotiin teetä ja hihiteltiin. Mulla on pelottavan hyvä olla Sen seurassa. Hetkittäin on sellanen olo että mun täytyy lyödä sitä vasaralla tai jollain muulla kätevällä työkalulla aivokoppaan, jos se sitten näkis kenen seurassa se oikeasti on. Vaikken pidä itteäni ihan kuvotuksena, mun on edelleen hankala tajuta mitä se näkee mussa. Mä sanoin sille että me ollaan ihan kun kaunotar ja michelin-ukko. Se on se kaunotar, sen persekin on kivempi kuin mun.

Räjähdin nauramaan meidän hinkutus-session aikana, molin tunkenut pureskellun purkan kiinni sen korvanlehteen, ilman että se edes huomas koko tapahtumaa. Siina se huohotti ja pureskeli mua, ja mä hihittelin. Liimaus-operaatio tapahtui siis ennen hinkutusta, mutta mä huomasin sen taas kesken kaiken mukavan. Naurettiin varmaan puol tuntia, kieriskeltiin sängyssä ja kutiteltiin toisiamme. -Itku pitkästä ilosta. Mä putosin sängystä ja löin nuppini, johon on nyt kovaa vauhtia kasvamassa punertavan-sininen kives, pärsettä jomotuttaa ja kylkeenkin tuli mustelma.

Eilen käytiin västeråsissa, huonekalu-kierroksella. Päädyttiin rakkisen kanssa sellaseen koirien paratiisiin. Kauhean iso kauppa täynnä kaikkia herkkuja rakkisille. Ossi sai itse valita kaikkea kivaa. Karvapallo kipitteli ympäri kauppaa ja valitsi kaikenlaisia luita ja keksejä itelleen. PikkuHerra oli kovin tyytyväinen löydöksiinsä ja istuskeli kiltisti autossa kun Se kiskoi mut hurmaavaan pieneen leipomoon. Me tilattiin palat kakkua, istuskeltiin ja suunniteltiin ensviikkoa. Se on taas väsäämässä jotain ylläriä. Saas nähdä..
No, kumminkin, mä yritin löytää huonekalut uuteen asuntoon, ja oon nyt aika varma mitä kaikkea tulen ostelemaan. Tummia intialais-tyylisiä huonekaluja ja muuten vaaleita värejä, peessiä, ruskeaa ja vähän oranssia. Kivoja mattoja, lamppuja ja tyynyjä.
Vessasta tulee oksettava tyttömäinen, sellanen teini-horo-paratiisi, vaaleanpunaista, ja valkeaa. Moon ostanu pinkkejä pyyhkeitä, pienen maton. Peilin jonka reunukset on ällöttävän sokeriset, pinkkejä, valkeita ja hopeisia helmiä. Kylpyammeeseen sellaset naurettavan typerät spa-valot jotka hohtaa vaaleanpunaisina. Saippua- ja hammasharjatelineet joissa on pinkkejä kukkia ja sellaset strippari-pukukoppi-lamppu-valo-tsydeemit peilin yläpuolelle. Sellanen rivisto lamppuja. Suihkuverho jossa on vaaleanpunaisia, valkeita ja punaisia raitoja. Ällöttävää :)

Moon lähdössä taas huomenna kotiin. Rikki-hinkattuna, kives otsassa. Tuntuu että mä en ikinä ole täysin tyytyväinen. Mä haluan kokoajan lisää, ja voin hinkuttaa Sitä missä vaan, milloin vaan. Aina valmis. Sen ei tartte kun kattoa mua niin mä oon valmis repimään vaatteet helevettiin. Heittäytymään polvilleni ja kokonaan sen käytettäväksi. Hämärää. Ja se on muutakin. Me nukutaan ihan lähekkäin, halaillaan ja hinkutellaan toisiamme, kosketellaan ja hierotaan, purraan toisiamme. Se silittää mun hiuksia ja nuolee mun niskaa. Se on jumalaisen pornokas kun se on vähän hikinen, kattoo mua silmiin ja kuiskaa kaikkea liian tuhmaa. Kun se kuiskaa tulevansa, mä sulan, pakkaan mielikuvituslaukkuni ja sukellan jonnekin helvetin syvälle. Sen mielestä mä oon liian ihana, melkein sopivan pöljä ja hurmaavan kiimainen. Mä sanoin sille että irtisanon uuden asuntoni, ja muutan sen sydämeen, vasempaan kammioon kiitos. Se sanoi että mä oon siellä jo.

Sandra pitää sen synttärijuhlakkeet huomenna. Mua vähän pelottaa koko touhu. Mun on perkeleen hankala yrittää olla normaali kun juopottelen. Mä tunnun unohtavan kaiken, ja aivotoiminta loppuu kokonaan siina toisen viinilasillisen kohdalla. Sitten mä ajattelen jalkovälillä. Mun jalkoväli on muuten harvinaisen tyhmä. Näppärä kapistus, mutta kumminki. Pysyn ehkä mehulinjalla huomenna. Lauantaina on kumminkin taas juhlat. Naamias-sekoilua yhden työkaverin luona. Kaikkien pitää pukeutua. Mä en oikein tiedä että mitä kledjuja vetäisin niskaani...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus