L&M

  • kathrin

Tekee mieli ampua naapurin kakarat. Ne idiootit heiluu pihalla jonku saatanan metallinpaljastimen kanssa. Se vitun keppi pitää kauheaa ääntä. Mä haluan haulikon. Ei lapsissa sinänsä mitään vikaa, mutta mua vituttaa noin niiden lelut. Yks kerta ne pikku-kusipäät istu meen oven takana sellasen spy-setin kera. Mun ymmärtääkseni sellasella härvelillä kuulee esim. mitä naapurit tohuaa. Mä en tiennyt kakaroiden touhuista mitään, ihmettelin vaan että miks koira sekoilee eteisessä. Housut jalkaan ja ovelle kattomaan. Vitutti niin perkeleesti. Ovi auki, näppärä kiskasu, lampsin alakertaan se vitun härveli kainalossa, ja kaks kakaraa mun kannoilla. Soitin ovikelloa ja pidin kahden minuutin henkevän keskustelun perheen isän kanssa. Kerroin hänelle kuinka paljon mun vitutti että sen persehedelmät oli keskeyttäneet mun pimpanhinkkaustuokion, ja että jos mä joskus vielä näkisin ne kakarat sen härvelin kanssa, sekoaisin kokonaan.

Nyt on muutenki vähän hankalaa, polttanu eilen vaan puoltoista savutinta, enkä tänään ainuttakaan, "operaatio : lopeta savustuminen" siis käynnissä. Muuten menee hyvin, mutta hermot tosiaan vähän kireellä, panettaa ku pientä jänöstä, ja mä voisin varmasti syödä karkkikaupan tyhjäksi. Tein eilen kauhean kulhon salaattia ja höyrytin kipallisen vihanneksia. Aina kun teki mieli jotain, kippasin vihanneksia kitaan ja juopottelin ison mukillisen teetä. Laihdutusoperaatio edelleen kesken, enkä halua takas niitä melkein 30-kiloa jotka oon onnistunut tähän mennessä hukkaamaan. Mä yritän alottaa uutta, pikkusen terveellisempää/järkevämpää elämää, saa nähdä mitä tästä tulee..

Pakko soittaa Sille ja vinkua vähän, mun mielestä se vois tulla pikaisesti kylään ja käyttää mua kovasti hyväkseen. Mä tarvitsen sellasen hikisen session. Mustelmia, purujälkiä, kipeän pärsiön ja tahmaset tissit.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus