Märkää.

  • kathrin

Tänään mä alotan työt täällä Norjassa, yötyöt. Sangen mielenkiintoista. Sain eilen sen asunnon ja kauhean listan eri paikoista missä mie saan heilahdella. Mun asunto on siis Bergenin keskustassa, vanhassa kaupungissa, se on sellanen pieni huone missä on tietenni sänky, keittiön pöytä ja tuolit, iso komero ja ihana ikkuna :D Hella, tiski-pöytä, jääkaappi ja muutama ruoka-kaappi. Sellanen pieni ja söpö huone. Se asunto on ilmanen, ja siinä ihan vieressä on ruokis-kauppa ja internet-kahvila, mahtava kirkko ja söpöjä pikku-kauppoja, aika kallista, joten täällä en aio shoppailla pahemmin, jotain pikkujuttuja ja tuliaisia raksulle...

Kämpäke on hyvässä kohtaa, bussipysäkille kävelee parissa minuutissa. Mun työt on vähän jokapuolella Bergeniä ja bussilla pääsee iiiiihan minne vaan, nopeasti ja mukavasti. Bussit ei täällä edes ole niin kovin kalliita, ja jos paniikki tulee tai bussit on myöhässä, työpaikka maksaa aina taksin töihin. Ei hätää siis.

Paljon nähtävää, paljon ihmisiä ja hulinaa. Iso kaupunki, mutta jotenki sellanen pienen kylän charmi. Puutaloja ja kaikki vanha on säilytetty.

Mä heräsin aamulla sateen ropinaan. Eilinen vitutus alkaa häviämään ja mua hymyilyttää. Mä oon taas sellasessa hauskassa tilanteessa. Jännitys, epävarmuus ja toisaalta rauhallinen itsevarmuus. Mä odotan mielenkiinnolla. Olen aika varma että kaikki tulee menemään hyvin. Ainakin mä toivon niin. Tää on taas yksi vitun suuri seikkailu :)

3 kommenttia

Saunatontutar

10.7.2009 15:52

Kaikki menee mainiosti, sullon mahtiasenne!

Mihin sie koiran survoit?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

11.7.2009 20:58

Kiitokset :D

Koiruli viihtyy raksun nurkissa. Sieltæ ne Roottista soittelee pæivittæin, kauheesti molemmalla tuntuu asiaa olevan :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus