Nuunuu.

  • kathrin

Meidän seksimaratoonit on sekoittaneet sen naapurin. Richie tuli hakemaan mut eilen, me lähdettiin Västeråsiin kattelemaan huonekaluja. Ennen kierrosta se kisko mut metsään, muka kävelylle. Käveltiinhän me, kunnes mun oli pakko kiskoa se mun päälle. Illallinen, jälkiruoka sellasessa hienossa kahvilassa, ja sitten sen luo.

Meitä odotti ylläri. Kaks sivuinen kirje siitä, miten naapuri on sekoamassa kokonaan. Sitä vituttaa se miten me paneskellaan neljään asti aamulla, joka kerta kun mä oon Richien luona. Sitä vituttaa miten me käydään suihkussa 4-5krt päivässä. Naapuria vituttaa miten Richie nauraa, ja miten mä huohotan kun me painitaan. Naapuria vituttaa varsinkin se miten Richie yskii joskus öisin. -Sangen naurettavaa, naapurin täytyy olla hullu, tai ainakin vähän erikoinen.

Tää päivä oli mainio, juoksenneltiin ympäri ikeaa, käytiin illallisella, sekoitettiin juna-aseman vessa, ja se suuteli mut pyörryksiin kolme niin että meinasin missata koko junan. Mun on ikävä sitä. Se on mun nuunuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus