Syksy.

  • kathrin

Kuppa silmässä. Jotain ihmeellistä taas. Se tuli mun naamalle, ja nyt mun silmä on ihan turvoksissa, huomenna lekurille. Mä en vaan oikein tiedä miten tän selostan lääkärille, jokseenkin noloa. Se on sellanen iäkkäämpi herrasmies joka ei vitsaile eikä hymyile. Khh.

Viikonloppu oli super-mainio. Me oltiin Göteborgissa, hotell Opera toimi päämäjana ja me touhuttiin kaikkea mahdollista. Perjantaina oltiin ulkoilemassa, parin kaverin kanssa. Mielenkiintonen ilta. Tosiaan. Richie huusi kun me painittiin, se huusi että se rakastaa mua. Se oli humalassa, mä olin juonu vaan vähän. Ohitin kaiken kiskomalla sen mun kanssa suihkuun.

Lauantai oli ihana. Me raahauduttiin Lisebergiin, käytiin kaikenmaailman karusellit läpi. Mä uskaltauduin kahteen eri vuoristorataan. Ensimmäinen oli kyllä kamala, mä tärisin ja itkin, se oli kauhistuttavaa. Satulinna oli hieno, ja sangen romanttinen. Se halas mua ja nyppi mun niskaa koko ajan. Se voitti kolme nallea, yhden älyttömän ison, yhden keskikokoisen ja vielä mininallenkin. Mä sain ne kaikki. Me käveltiin ympäri huvipuistoa ja se halus olla mun lähellä. Ällöttävän ihanaa. Ilta oli jotenki kaunis, hämärää, ja kaikki valot oli niin hienoja. Maailmanpyörä oli lähes liian sokerinen, mua ahdisti sekunnin ajan. Kaikki oli niin romanttista.

Käytiin illallisella ja tuijoteltiin toisiamme, puhuttiin ja oltiin suurinpiirtein viimiset jotka poistu ravintolasta. Se nukku ihan kiinni mussa ja puri mun kaulaa välillä. Taas kerran, kuvottavan mahtavaa. Ehdittiin tekemään ja näkemään helvetisti viikonlopun aikana.. Eksoottisia lintuja, käärmeitä, haikaloja <3, etc.

Nyt se suunnittelee matkaa Tallinnaan. Ens kuussa, mun synttärien aikoihin. Muutama yö jossain kivassa hotellissa, ja kaikenmaailman hoitoja, siis hierontaa, kasvohoitoja ja sellasta. Toinen vaihtoehto on Praha, mä saan päättää.

Mulla on ikävä sitä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus