Porkkana.

  • kathrin

Mun wabbit oli liimautunut kiinni mun poskeen. Tajua miten mä onnistuin nukahtamaan eilen. Muistan että leikin, ja nukahdin heti sen jälkeen.. Mutta yleensä ehdin kyllä leluni pesemään tai edes laittamaan sängyn viereen, harvemmin sitä dildojen kanssa kumminkaan nukkuu. No, heräsin siis nyt tunti sitten dildo poskessa, puol naamaa ihan koppuraisena, hyvä alotus päivälle. Alko vituttamaan aika perkeleesti kun tajusin että kello oli jo kaks, mun piti kumminki herätä ajoissa ja hoitaa asioita. Piti soittaa verotoimistoon, piti soittaa csn:äääään, piti kipasta koulussa etc, enhän mä saanu mitään aikaseks, tietenkään. Uus yritys huomenna, ehkä.

Mä kattelin eilen läskejäni. Hihittelin alasti peilin edessä ja tajusin vasta vartin hekottelun jälkeen, että valitettavasti mä nauran itelleni, enkä mitenkään positiivisesti. Toki, kilot tippuu edelleen pikkuhiljaa, mutta vittu vois nyt jotein tapahtua vähän nopeemmin.. Tän viikon oon kunnolla, en syöpöttele kupparuokia, ja lenkkeilen vähintään pari tuntia päivässä. Yritän taas muuttaa elämäntapoja vieläkin terveellisempään suuntaan. Toki muutenkin joudun päivittäin ulkoilemaan, koiran kanssa, mutta kunnon lenkillä pikkuherran kanssa ei enää oikein viitsi käydä, karvapallo on vanhentunut niin kivasti että se ei muutaman tunnin lenkkejä oikein jaksa. Mielellään se ulkona kipittelee ja nuuskuttaa joka tolppaa ja puskaa, mutta sillon kävellään vähän hitaammin, rakkinen kipittelee ilman hihnoja, ja puolessa välissä lenkkiä otetaan viiden minuutin paussi, istuskellaan ja nenä-mies syö muutaman raksun. Nyt viikolla aion siis rullailla rakkisen kanssa ulkona, sekä raahata läskini "kunnon" lenkeillekin.

Mua on alkanu jännittämään tää muuttosysteemi. Tasan kaks viikkoa aikaa, sitten mä muutan. Omaan asuntoon. Mä toivon että tää tulee nyt menemään hvyin. Ainakin mä oon vähän fiksumpi kun 18 vuotiaana, tällä kertaa en aio vuorata seiniä sängyn ympärillä erikoisilla pornokuvilla, aion tiskata ainakin 4 kertaa viikossa, ja mä aion yrittää olla järkevä. Jotenki pelottavaa, mutta kai se nyt tulee toimimaan, pakko. Kyllä mun nyt pikkuhiljaa tarvii aikuistua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus