Pussi-Perse.

  • kathrin

Kuivana kakkoseen. Tietenkin. Kiitos.. Oikeasti. Ei kiinnosta yhtään mennä huomenna "töihin", mä antaisin mieheni vetästä mua ilomielin kakkoseen ilman liukkaria, kunhan saisin tehdä jotain muuta. Mua ei vaan perkele kiinnosta. Mä voisin alkaa vaikka itse tatuoimaan käsivarttani kunhan ei tarttis sinne "hullujenhuoneelle" raahautua. Edelleenkään niissä potilaissa mitään pahempaa vikaa, mitä nyt persoonallisuushäiriöitä etc,
mutta kun mulla ei oo mitään tekemistä. Ei mitään.

Terapia on mielenkiintosta, potilaiden kanssa keskustelu on mielenkiintosta, eri sairauksista lukeminen ja keskustelu on mielenkiintoista, mutta mä en todellakaan ole ihminen joka jaksaa tehdä yhtä asiaa yhdeksän tuntia putkeen. Mä tarvitsen jotain tekemistä, jotain järkevää hommailua, missä ei tarvitse hetkeen aivoja käyttää, siihen kaiken tylsyyden väliin. Jotain jännää. Huoh.

Mun piti eilen avata pullo viiniä ja nautiskella. Paskat. Nukahdettiin joskus kahentoista kieppeillä sohville ja herättiin aamu-seiskalta. Äkkiä koirien kanssa ulos lenkkeilemään ja sitten sänkyyn. Herättiin kahentoista maissa. Väsytti siis vähän. Mä en tajua miten voin olla näin perkeleen väsynyt kokoajan. Helvetin ärsyttävää. Pitää alkaa varastamaan töistä jotain ilopillereitä. Piristyisin edes pikkusen.

Raahauduin väsymyksestä huolimatta kaupungille ja vitutuksesta huolimatta onnistuin löytämään farkut, tavalliset mustat housut ja puseron. Mä en edes näyttänyt kävelevältä valaalta ne kledjut niskassa,
ja mikä parasta, ne on taas pienempää kokoa kun viimeksi ostamat romppeet.
Edelleen näppärästi vituttaa tuo perseen puutos. Mä osaan jotenki olla sotanorsu ilman persettä. Mun perse hävis ensimmäisenä kun aloin laihtumaan, ja nyt tuntuu että sitä ei ole enää. Kaikki housut täytyy ommella sisään tosta lantion ja reisien kohdilta, muuhen siihen kohtaan missä perse normaalisti sijitsee, jää kauhea pussi, ja näyttää siltä että käytän vaippaa, tai että olen unohtanut käydä vessassa monen monta kertaa.
Mun perse hävis tosiaan ku tuhka tuuleen. Todella tyhmän näköstä. Valas ilman pyrstöä. Vittu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus