Hullu dialogi.

  • kathrin

Osta pillua, viinaa, huumeita tai imuri?
Sellanen olotila että voisin laahautua paariin, en vaan lasilliselle viiniä, vaan parille pullolliselle viiniä. Väsyttää, panettaa ja ahdistaa. Tarttis mennä suihkuun, syyä jotain ja korkata pullo valkeaa. Tän päivän jälkeen on sellanen olo että alan vaikka katu-huoraksi, alkoholistiksi, diileriksi tai imuri-kauppiaaksi kunhan ei tarvitse enää sinne hullujen hooneelle mennä.

Tänään mua luultiin potilaaksi. Kyllä. Mä pelasin pingistä yhden potilaan kera, juoksin ympäri käytäviä sen pallon perässä, nauroin, kiljahtelin ja huusin. Yksi uusista työntekijäistä ihasteli miten hienoa on että uus potilas viihtyy noin hyvin, ei tuu ainakaan olemaan ongelmia. Vittu. Mä todellakin sulaudun hyvin sinne mano-depressiivisten, borderline-tapausten ja skitsofreenikkojen joukkoon. Hienoa.

Vietin lähes koko-hela-päivän potilaiden joukossa. Juteltiin, askarreltiin, käytiin yhdessä savustumassa, katteltiin telkkaria ja pelattiin sitä perkeleen pingistä. Se oli erikoista, mielenkiintosta ja mukavaa. Oli jännä kuunnella potilaiden juttuja, keskustella tulevaisuudesta, heidän näkemyksistään ja mahdollisesta parantumisesta. Vaikeinta oli yrittää pysyä kärryillä. Jutut saatto hypätä äidin kissasta johonkin teevee sarjaan ja sieltä munkkien kautta matkailuun, alle minuutissa. Oli mielenkiintosta katsella miten potilaat toimivat eri tilanteissa, ja mitä tapahtuu paineen alla. Jännä päivä sinänsä, vitutti vaan se, että mulla ei ollu mitään ns. oikeita "työtehtäviä", enemmänkin tollasta hengailua ja keskustelua. Tukena olemista. Tärkeä tehtävä sekin, mutta pää väsyy jos sitä yheksän tuntia putkeen tekee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus