Rampa.

  • kathrin

Se orgasmi oli jotain kamalaa. Multa lähti näkö, koko kroppa tärisi (sangen epäseksikästä), mä oon todennäköisesti huutanut, ja mun oli vaikea hengittää. Se oli maailman mahtavin ja samalla maailman kammottavin orgasmi. Mun jalat tärisi vielä toista tuntia jälkeenpäin, ja mä olin ihan poissa. Sellanen olo että päässä ei ollu yhtään verta, ja mua pyörrytti pitkän aikaa. Se saa mut tulemaan niin että mä en osaa sanoa muuta kuin "kiitos". Sangen naurettavaa ja jotenkin traagista. Silti mä oon siinä kokoajan kiinni. Se on niin saatanan seksikäs että mua ahdistaa.

Se haki mut eilen Örebrosta, me mentiin sen luo, hypättiin samantien sänkyyn, sitten suihkuun. Mä nauran kokoajan kun oon sen seurassa. Laitettiin ruokaa, ja se fiksaili meille mainiota iltaherkkua, mansikoita, hunajamelonia, kanelia ja kermaa. Sangen pornokasta. Käytiin iltakävelyllä koiran kera ja se suuteli mua vähän väliä, puri mun kauaa ja silitti mun hiuksia kun käveltiin, se piti mua kädestä kiinni, puhalsi lämmintä ilmaa mun niskaan ja hinkutteli mun pyllyä. Oltiin kun eläimet sängyssä. Mä oon mustelmilla, kävelen vähän ku ankka, mun leuat on pikkusen jumissa, ja jokapaikkaa polttelee. Se saa mut kiljumaan. Se ei halunnut lopettaa ollenkaan, koska se tietää miten mut saa itkemään, huutamaan ja rukoilemaan.

Tänään otettiin aika rauhallisesti, peuhattiin sägyssä, halailtiin ihan liikaa, pussailtiin huulet ruville, siliteltiin toisiamme, maisteltiin toisiamme ja oltiin kuvottavia. Se harjas mun hiukset, silitti mun hiuksia ja poskea kun mä nukuin. Se herätti mut painautumalla ihan kiinni muhun, ja kuiskaili mun korvaan. Se pani mut hereille :P
Se saa mut unohtamaan kaiken, sen silmät on maailman kauneimmat, sen hymy saa mut nauramaan, ja sen kroppa saa mut kuolaamaan, njaoh, ja mun pikkarit on kokoajan märät, tottakai. Se on lähes liian hauska ja liian seksikäs. Mä ihmettelen mitä se näkee mussa. Miten niin saatanan hyvännäköinen mies haluaa olla mun kanssa? Hämärää.

Se tietää että mulla on jotenkin "raaka" olo, mä en ole valmis mihinkään kauhean vakavaan, mutta en halua mitättömyyksiäkään. Se antaa mulle aikaa.

Sen piti heittää mut Örebrohon, junalle, mutta tottakai me myöhästyttiin, koska mä systemoin vähän samalla kun se ajoi. Sangen hupaisaa, ainoa vittumainen oli että koko auton kylki oli täynnä mönjää. Pakko se oli jonnekin sylkeä, ja valitettavasti tuuli veti liman pitkin auton ikkunoita ja kylkeä. Se sai heittää mut Eskilstunaan asti, matka tosin kesti, jouduttiin pysähtymään asemalla pesemässä kosla :P Naurettiin koko matka. Se silitti mun hiuksia, pussas mun kaulaa, tuijotti mua ja hymyili vähän väliä. Se puristeli mun reittä ja hyräili. Mä olin vaan hiljaa ja hymyilin. Nuolin sen kaulaa ja puristelin sen sormia. Se tekee mut ihmeelliseksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus