Rinssi.

  • kathrin

Mä oon märkä, väsynyt, tyytyväinen, iloinen, ja kummallinen sen seurassa. Mua ei harmita, enkä mä ajattele liikaa. Mä en välitä turhista, enkä mä jaksa yrittää olla hieno kokoajan. Mä saan olla ihmeellinen, tuhma, tyhmä ja ihan oma itseni.

Mä kuolaan sen rinnan kuvottavan märäksi kun nukun. Se silittää mun hiuksia ja sanoo että mä oon melkein liian söpö. Sen hymy saa mut nauramaan.

Mä haluan olla sen lähellä kokoajan, se tuoksuu hyvälle, se maistuu vieläkin paremmalle. Sillä on suuret kädet, ja se koskee mua juuri oikein. Mä tärisen. Se hengittää mun niskaan ja ottaa mua lanteista kiinni. Se ottaa mut sohvalla, sängyssä, parvekkeen tuolilla, pyykkituvassa, suihkussa, keittiön pöydällä, puistossa, lähikaupassa, ja se saa mut huohottamaan ravintolan eteisessä. Se puree mun huulia ja hymyilee. Se sanoo että se pääsee vielä mun kovan kuoren alle ja tekee musta sen rakkaan. Se kuiskailee ällöttävän söpöjä sanoja mun korvaan, nukkuu kiinni mussa ja nipistelee mun reisiä.

Se sanoo että se haluaa olla mulle hyvä. Se haluaa saada mut hymyilemään kokoajan, se haluaa saada mun kämmenet hikoamaan ja mun posket punottamaan. Se pussaa mun niskaa kassa-jonossa ja hypistelee mun pikkuhousuja. Mä haluan sitä, ihan liikaa.

Se tuli taas lauantaina. Lähti eilen illalla. Se saa mut ihan ihmeelliseks. Mä nauran kokoajan, oon jotenki vapaa ja huoleton. Lauantaina oltiin Tessyn luona istumassa iltaa. Vesipiippu-toimintaa ja drinkkejä. Koko sunnuntai meni maistellessa sitä. Sen ihoa, sen huulia ja.. Mä nukahtelin vähän väliä sen kainaloon. Käytiin kävelyillä, ja se veti mua kokoajan sen lähelle. Se suuteli mua niin että mun varpaat meni kippuraan. Se puri mun kaulaa ja sen kädet liikku mun hameen alla. Se sai mut melkein itkemään. Se halaili mua vähän väliä, hymyili aina kun näki mut, halusi koskettaa. Se saa mut pyöryksiin. Mä oon lähdössä sen luo perjantaina.

Viikonloppu pilvissä, taas.

Kirjoitettaessa soi The Crash ~ Big Ass Love

3 kommenttia

Begun

29.7.2008 23:41

Way to go! ja onneksi olkoon..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

30.7.2008 00:58

Tackar :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus