Runkkari.

  • kathrin

Mulla on muuten stalkkeri. Kyllä. Seksinnälkäinen, hieman jälkeenjäänyt, vähän tärähtänyt stalkkeri. -Töissä tapaa mukavia tyyppejä. Viime maanantaina tapasin uuden potilaan, joka ihastui muhun ensi silmäyksellä. Se seurailee, huohottaa ja tuijottaa kokoajan. Se kyselee onko mun avioliitto onnellinen, ja että olisiko sillä mahiksia voittaa mun sydän ja kroppa (YÄK!) itselleen, ja samalla se tietenkin kertoo tulevaisuuden haaveistaan ja siitä, miten onnellinen se olisi mun kanssa. Se pääsee osastolta pois aina välillä ja olen nyt nähnyt sen muutamia kertoja seurailemassa mua. Tai ainakin luulen niin. Olis muuten ihme sattumaa, kun ei se asu ollenkaan samalla suunnalla ku mie. Kumminki. Se hyppää samaan bussiin, heilahtelee samoissa kaupoissa, ja mikä ärsyttävintä, se seuraa mua kun lähden lounastauolla kävelylle. Jotenkin vittumaista. Alkaa ahdistamaan sellanen stalkkerointi. Sais pysyä omilla teillään ja hankkia jonkun harrastuksen. Kamalaa kans kuunnella sen seksitarinointia. Kertomuksia siitä mitä se on tehnyt, ja fantasioita siitä mitä se haluaa tehdä. Sellanen olo että saan alkaa kantamaan puukkoa taskussa. Varmuuden vuoksi. -Silti. Tuskinpa se pikku-ukko mitään ihmeellistä alkaisi yrittämään. Epäilen että se on vaan hyvin yksinäinen.

Eräs toinen potilas on myös hyvinkin mielenkiintoinen. Se puhuu seksistä taukoamatta. Heiluu huoneessaan alasti ja runkkaa aina kun sitä menee pyytämään syömään. Se kyselee mun elämästä ja kuppikoosta. Se tiedustelee heilahtelenko kotona alasti ja että kuinka useasti haluan seksiä. Iyh.

Eilen olin menossa kioskille ostamaan lehteä. Kaksi miekkosta istui terassilla ja nokkelina poikina kyselivät kovaan ääneen josko mua panettaisi. Naureskelivat kovasti kun olin vaan hiljaa ja painuin sisälle. Kun taas heilahdin ulos kioskista alko sama kysely ja naureskelu. Vittuunnuin niin kovasti että karjasin kauheaan ääneen "Ei paneta, mä oon itseasiassa noin vartti sitten saanut isoa kyrpää. Nyt on pillu vielä niin hellänä että saa kattella myöhemmin!" -Molemmat menivät kovin hiljaseksi ja painuivat sisälle. Ärsyttää tollaset invalidit. Kauppareissullakin joku auto seuraili mua ja tööttäili aina kun tuli kohdalle. Perkele. Missään saa olla rauhasa. Kaupan pihalla pojat hyppäsivät pois autosta ja yksi heistä kyseli josko olisin kyytiin lähtenyt. Ällöttävää. Totesin vaan etten juttele idioottien enkä ällötysten kera.

Sattuu ja tapahtuu. Ihan liikaa. Kaikki tuntuu pyörivän kikkeleiden ympärillä. Ei vois kiinnostaa yhtään vähempää :/

3 kommenttia

Subarullaa

11.10.2007 16:50

Heh, ihme porukkaa siellä heiluu! Mut joo, eipä toi stalkkaaminen ainakaan oo hirveen kivaa, toivotaan, että henkilö tajuu lopetella ajoissa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

11.10.2007 17:06

Kai se pikkuhiljaa. Ajattelin nyt seuraavana työpäivänä ilmoittaa sille, että jossei lakkaa, niin minä lakkautan sen seurailun. Jaksa tommosia höppänöitä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus