That guy.

  • kathrin

Musta tuli super-blondi. Mä oon ku lihava, valkotukkanen Skipper. Sangen hurmaavaa. Tessy tuli kylään ja raidotti mun nuppini. Emmä tienny että mun hiuksista voi tulla näin vaaleat, vaikka mun luonnollinen hiusväri onkin hyvin vaalea, nyt mä oon siis super-blondi. Khh.

Mä valmistaudun henkisesti tota afrikkalaista tanssia varten, jos se tosiaan on niin hurjaa miltä se vaikuttaa, mulla on hyvät mahdollisuudet räjäyttää nivelsiteet nilkoista. Mä ajattelin varmuuden vuoksi kiskoa nilkkatuet räpylöihin ennen ku lähen.

Mä sain töitä. Ahvenanmaalta. Ne soitti ja herätti mut, ilmotti että mulla on töitä 4.5 - 4.9, ne hommaa asunnon ja haluaa että mä tuun sinne. Tekee kyllä mieli lähteä, mutta herää kysymys.. Miten mun ja Rinssin suhde säilyy ja toimii sillon?? Tää on nyt jo kaukohommailua, ja jos mä nyt affenanmaalle raahaudun, kannattaako tää edes. Neljä kuukautta on pitkä aika.

5 kommenttia

Kaarin

23.1.2009 16:12

Hajatelmia: Zeksuaalisesti vaikeaa 4 kk ero jos alkuvaiheessa suhdetta, mutta jos voit pakastaa itsesi..shortsi- ja bikiniaika kesästä voi tehdä tiukkaa. Paitsi jos viileästi teet vain töitä. Täytyy sanoa etten tunne sinua mutta aika aktiiviselta naiselta vaikutat.
Mitä sun Rinssi tykkää jos harrastat sivusuhdetta 4 kk? Onko täysi lupa ja luottamus, tai tarviitko edes sellaisen?
Työn tuoksinassa ja miehet kavereina voi miettiä suhteen...aitoa lujuutta. (onko ikävä vielä kahden kk.n jälkeen? Mitä panobileiden jälkeen, onko rakkautta olemassa)
ps. epäselvä tarina. Anteeksi jos loukkasin, väsyttää tässä ruudun ääressä järkevämpi kirjuuttelu

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

23.1.2009 16:28

Just nyt tuntuu että kyllä mä sen kesän kestäisin. Neljä-viis tuntia menee aina reissuun jos Raksun luo lähden kyläilemään, ja onhan sekin vapaana muutaman viikon kesällä, kyllä se sillon voi tulla ainakin viikoks mun luokse kyläilemään. Ajattelin vaan tehdä kovasti töitä, ja kaikki vapaat viettää Ruotsissa... Emmä tiiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Subarullaa

23.1.2009 17:02

Toi sun suunnitelma kuulostaa hyvältä. Ja oikeesti 4-5h on aika vähän, jos toista on ihan hirmu ikävä. Toihan on vaan yksi kesä, eri asia olis, jos loppua kaukoilulle ei näkyisi. Samallahan sen, mitä suhteelle käy. Jos hiipuu, niin ehkä se olisi hiipunut muutenkin.. Jos vahvistuu, niin se olisi tarkoitus käydäkin niin.

Tietty jos duuni on joku ihan surkee, niin eihän sitten kantsi nähdä vaivaa. Mut jos paikka on loistava ja saat hyvää kokemusta, niin Affikselle vaan!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

23.1.2009 20:13

Noku se ois just sellanen hyvä tilaisuus, ja vaikken ihan perkeleen hyvin viihtyis, saisin kumminki hyvät paperit, ja näyttö siitä että oon heilunut kyseisessä työssä avaa taas ovia jälkeenpäin.. Emmä kumminkaan halua että suhde hiipuu/loppuu kun se on vastikään alkanut.. Saa kattoa, aion keskustella illalla Raksusen kanssa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus