Hammaspeikko.

  • kathrin

Mä kaaduin vaan kerran! :D Eikä sekään oikeastaan ollut kokonaan mun vika. Mun tanssipartneri kompuroi naamalleen, ja mä sotkeuduin sen jalkoihin. Siinä kaatuessa mä näin päässäni miten kaikki tulis tapahtumaan, mä kaadun naamalleni, heräilen parin minuutin jälkeen verilammikosta ja huomaan että mun kaunis hammasrivistö on pelkkä muisto enää. No, näin pahasti ei kumminkaan käyny, mä en edes kolauttanu keilapalloani laatteeseen. Ei hätää siis.

Mä en ollut super-paska salsattaja, mutta ei musta koskaan hyvää tanssijaa todennäkösesti tule. Mä ehdotin Tessylle että ennen seuraavaa salsa-tuntia mä voin juoda pullollisen viiniä, ja ottaa pari siiderä matkaan, pysähtyä välillä juomaan ja jatkaa sitten tanssimista. Mä todellakin epäilen että mä oon mahtava tanssija, humalassa.

Huominen jännittää vähän. Afrikkalaista tanssia... Mutta mä tosiaan epäilen että oon paljon parempi siinä ku salsailussa. Toivottavasti ainakin.

Nyt tarttis harrastaa alastonjoogaa, patterien metsästystä ja myöhemmin raidotan kuontaloni. Myskväll, med mig själv! :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus