Tiny tiny tiny.. "Penis".

  • kathrin

Ja se oli vielä ylpeä kikkelistään. Mitä vittua?! Katastrofaalinen ilta.

Molin Tessyn ja neljän pojan kanssa ulkoilemassa. Kaks niistä pojista yritti hinkuttaa mua kokoajan. Jotenki outoa. Mä yritin lähinnä vältellä pölkkypäitä. Tanssin jalkani rikki, join liikaa, söin sipsejä Tessyn tissien välistä, kiskoin Jensin housut alas ja kuivanussin sitä takaapäin tanssilaatteella. Eroottista.

Päädyin kumminki yhden tyypin kämpille, moltiin menossa samaa matkaa kotia kohti, ja se pyysi mut teelle. Mä juon aina teetä kun kotiudun paarista, joten, miksikäs ei. Ollu pientä peliä sen kanssa jo pidemmän aikaa, mutta ei olla koskaan tehty mitään. No, sen tyypin yksiö oli kamala, heti ku päästiin sisälle, se kaato mut sänkyyn ja repi rikki mun sukkahousut. Mikä idiootti. Mua lähinnä nauratti. Kysyin että mitä teetä se oli ajatellut tarjoilla.. Se hävis keittiöön ja tuli sieltä alasti, kahden teekupin kanssa. Sen kroppa ei ollu mitenkään mahtava, ja kaikista surullisinta oli sen kikkeli. Se oli varmaan 8 senttiä pitkä. Niin ja hyyyyvin ohut vielä. Mä istuin sängyllä suu auki. Se kysyi josko mä haluaisin ottaa siltä suihin. Mitä vittua sellaseenki vastaa.

Se kyseli jos se saa nuolla mua, ja alko kiukuttelemaan kun en sellaseen suostunut. Se halus ottaa mut sohvalla. Mä mietin vaan että eihän sellasen mini-kikkelin kanssa voi tehdä yhtään mitään. Mä oon sitten varmaan tottunut kauheisiin jättimeloihin (kipu on kivaa), mutta mä en todellakaan halunnut edes koskea siihen lyijykynään. Se oli jotenkin surku-hupaisa koko tilanne. Ne oli sen 25-vuotis synttärit, se on Tessyn poikaystävän paras kaveri, ja me nähdään toisiamme aika usein, mä hengaan kumminki Tessyn kanssa lähes päivittäin. Niin saatanan noloa nähdä se kaiken ton jälkeen.

Mä istuin siinä sängyllä hetken, join teetä ja yritin puhua säästä. Se runkkas mun edessä ja yritti tökkiä välinettään mun suuhun. Mä nauroin. Se heilu mun edessä ja näytteli kikkeliään mulle. Kyseli että haluanko mä että se panee mua kovaa, ottaa mut rajusti sohvalla, vai haluanko panna sängyssä. Nousin ylös, halasin sitä, pussasin sen otsaa, silitin sen lyijykynää ja toivotin molemmalle hyvää yötä.

Mun puhelin soi ja mä laitoin kenkiä jalkaan. Pikkuhousuni unohdin sen asuntoon, ja se vaan maanitteli mua jäämään. Se puhu ja puhu, kertoili mulle kuinka kaunis mä olen, kuinka se haluaa nukkua mun vieressä, kuinka se on ihastunut muhun. Mulla oli vaan kummallinen olo. Ei kiinnostanut. Ennen olisin todennäköisesti pannut sitä, odottanut että se nukahtaa ja sitten hiipinyt ulos. Mutta eh, emmä viitti. Turhauttavaa tuhlata aikaa roskaan. Mukava tyyppi se on, mutta vaan tuttava. Ja mun täytyy muutenki alkaa vähän miettimään kenen kanssa touhuan, ja mitä. Mä halusin vaan ulos. Kotiin nukkumaan. Ja mulla oli ikävä mun sydäntä. Mä halusin sänkyyn mun uuden pehmolelun viereen.

3 kommenttia

kathrin

23.8.2008 15:57

Mun värkki on hurmaava :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

23.8.2008 17:15

Vaan kyllä pienelläkin pärjää. Pitää vain muistaa heilutella korvia mennen tullen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus