Valkosta.

  • kathrin

Persekin maalissa. En halunnu tuhria vaatetusta joten maalailin liki alastomana. Näppärästi se meni, en vaan tajua miten mun perse ja naama voi olla ihan maalissa. Näyttää siltä ku oisin upottanu hiukseni maalipurkkiin, ja sen jälkeen änkeny persaukseni ja käteni sinne. Sangen epäeroottista. Tätä on perkuleen vaikia hinkata poies.

Köökin kanssa oon jo valmis, listat ja karmit hiottu ja maalattu, tapetit valkkasin makkariin ja jonku verran huonekalujakin ehdittiin jo uuteen kämppään kuljettamaan. Edessä on silti paljon hommaa, haluan maalata kaikki ovenpielet. Hinkata porareiät kuntoon ja laittaa parvekkeelle sellasen kunnon maton. Nyt palkataan tapetoitsija tapetoimaan koko kämppä, ite en sellasta hommaa ala tekemään. Menee vaan hermot, enkä usko että lopputulos olisi kovinkaan upea, parempi laittaa vähän ylimäärästä, että saa sitten hienon kodin. Vanha kämppä täytyy tyhjentää, siivota ja laittaa myyntiin. Huoh.
Mä haluan hinkkailla kaikkia meidän uusia huonekaluja ja jäädä sinne asuntoon jo nyt yöksi. Vois olla hankalaa nukkua ilman sänkyä, kauheassa maalinkäryssä, muttei haittais, moon niin innoissani. Se asunto on NIIN hieno. Uskomatonta että mä oon 21 vuotiaana asunnon-omistaja-tyyppinen. Tokihan omistan puolet tästä vanhastakin, mutta Rakkaus oli kumminkin ostanut tän ennen kun mut tapas.. Toi upouusi me ostettiin yhdessä. Jännittävää x)

Käytiin Herrakkeen muren kanssa maali- ja tapetti -ostoksilla. Ei olla nähty anoppia johonki aikaan. Viimeks se sano että mun pitäis laihtua jotta pystyn lapsenlapsia tekemään. Nyt valitti että kuihdun pois, pitäis lakata laihtumasta ja olla oma itteni. Mikään ei tunnu kelpaavan. Tajua edes että mistä kohtaa mä oon pois kuihtumassa. Akka tarttee silmälasit tai uudet aivot.

Kumminki, alko vituttamaan olla värisokean miehen kanssa valkkaamassa tapetteja. Tai no, ei Herra nyt värisokea oikeastaan ole, mutta sävysokea kumminkin, näkee kaikki vihreän eri vivahteet yhtenä vihreänä etc. Perkele. Oli kiva valkata beigenvärisiä rullia ku herra tuli harmaiden, keltasten ja ruskehtavien rullien kanssa heilumaan. "No eikö tää käy? Entä tää, entä tää?" Sinänsä ironista, iteppä herran ostoksille pyysin.

Hoomenna repimään tapetteja vittuun. Meen asunnosta tulee upea. Hink hink reps reps.

Maalari Liima :D
Maalari Liima :D

3 kommenttia

Beliar

31.8.2007 01:12

En usko-Visa mig * )

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

31.8.2007 01:28

Emmie, saan vielä haasteita ku sokeutan ihmisiä ja aiheutan akuutteja pahoinvointikohtauksia...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus