Wet wet wet.

  • kathrin

Tottakai mä sormetin sitä. Hienot juhlat, tai tuparit. Kaikki oli perkeleen humalassa. Kaksioon änkeytyi 35 henkeä, ja varmaan 80-litraa alkoholia. Tessyn kaveri Sara oli kylässä Göteborgista. Mun mielestä se on perkeen hyvännäkönen, ja näköjään (nykyään) humalatilassa musta tulee kauhea lesbo. Me imeskeltiin toistemme naamoja suurinpiirtein koko ilta. Hävittiin jossain vaiheessa vessaan, mukamas "piiloon" leikkimään. Kesken kaiken muutama tyyppi avaa oven. Siellä me touhuttiin, ja suurinpiirtein kaikki näki "kaiken". Hienoa mennä töihin huomenna. Juhlissa oli nääs 8 työkaveria. Niille tuli varmaan mukavana yllärinä miten kathrin, "se kunnollinen, hauska ja mukava" onkin humalassa kauhea pervo, lesbo ja vähän hullu. Mua hävettää.

Juhlat oli mukavat, mutta mua kaduttaa perkeleesti. Toki mä aina onnistun jotain tyhmää tekemään, flirttailen kaikkien kanssa, kaadan siideriä tai viiniä päälleni, hukkaan vaatteita tai rahaa etc, mutta toi eilinen oli vähän liikaa. Ei muuten mitään, mutta kaikki näki mitä me touhuttiin, eikä työpaikalla tiedetä mun seksuaalisesta suuntautumisesta yhtään mitään. Kumminki naimisissa oleva pöllö, joten kaikki luulee että oon umpihetero. Eikä se seksuaalinen suuntaus mikään ihme-juttu ole, mutta vituttaa tosiaan se paljastelu. Noloa.

Kotiuduin suht' hyvissä ajoin, ja se soitti. Mä kerroin juhlista ja mitä olin tehnyt, niin se meni suuttumaan. What?! Toki, tykkään siitä kun hullu polkasta, mutta ei me oltu yhdessä, ja saahan sekin olla muiden kanssa... Noh, päädyttiin kumminkin siihen että ei nyt touhuilla sitten muiden kanssa. Kokeillaan miltä tuntuu olla ihan kahren kesken. Saa kattella mitä siitä tulee. Moon hankala. Mulla on ikävä sitä.

2 kommenttia

kathrin

10.8.2008 12:40

Jep. Tapahtuu, ja vähän liikaakin. :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus