Yäk.

  • kathrin

"Seksi mies joka halua sinu." - Mitäs vittua?!? Mä saan sangen hämäriä pikaviestejä, ihmeellistä sähkispostia, ja kummallisia kommentteja. Toki, sana on vapaa, mä valitsen itse kirjottaa cityyn, mä valitsen itse laittaa kuvia cityyn, mutta ihmetyttää silti. Mun profiilissa mä en tietääkseni hae seksiseuraa, blogeissani voin toki kirjottaa että mua panettaa, mutta se ei nyt tarkota että panisin ketä tahansa. Tuskin lähden Suomeen asti tapaamaan jotain pienimunaista idioottia, vaan saadakseni viis minuuttia läheisyyttä ja kolme minuuttia huonoa seksiä. Ei kiitos. Mulla on rinssini, ja jos ei sitä olis, niin löytyis ainakin yks vakipano joka pitäis huolta mun seksuaalisesta hyvinvoinnista.

Noh, mä oon kumminkin tullut siihen tulokseen että suurinosa ihmisistä ei kattele ollenkaan mitä ihmisten profiileissä lukee, ei lueskele blogeja (ota edes vähän selvää ajatusmaailmasta) eikä yritä alottaa keskustelua. Ne idiotit lähettää samantien kikkelikuvia, kysyy oisko mahdollista tavata jossain jo tunkea melaa mekkoon, taikka sitten ne luulee että mä oon umpilesbo, ja kirjottelee että on suuri synti ettei ne pääse koskaan höyläsemään mua?! Vittu. Mä oon kummallinen ja toisinaan ällöttävä, mutta nää kirjottelijat on kuppasia idiootteja jotka pitäis vähintäänkin ampua.

Toinen asia mikä ihmetyttää on miten ihmiset lähettelee mulle pikaviestejä. "Mä en kehtaa kommentoida blogiin-viestejä". Mikäs siinä, mukava jutella viksujen ihmisten kanssa, mutta silti, ihmeellistä.
Kolmas asia on nää negatiivarit jotka kirjottelee mulle, valittaa siitä miten ällöttävä minä olen, ja että mun pitäis lopettaa kirjottelu. Niinkun olen aiemmin sanonut, mä en kirjottele kenenkään muun vuoksi. Mä tiedän että aika moni kaveri, joka asuu Suomessa, seurailee mun bloggailua, ja hyvä niin, moon niin kovin huono kirjotteleen sähkisposteja. Ne pysyy perillä mun tekemisistä, ja meillä on ainakin jutunaiheita. Suurin syy kirjotteluun on kumminkin itsekkyys. Mä puran roskaa, pysyäkseni edes hitusen terveenä. Kirjotan ja kirjotan, koska mä voin. Niinku jo aiemmin sanoin, sana on vapaa.

4 kommenttia

hokkupii

28.12.2008 08:59

Pidä toi. Sä oot hyvä kirjottaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V.C. Mikko

28.12.2008 10:22

Oikee asenne!!! ROCK!!! ;o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

29.12.2008 15:23

Kiitoksia:D

Chris, surullinen totuus on että niitä miekkosia on muuallakin ku vaan cityssä, niitä joiden motto on "if theres a hole, theres hope" :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus