Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Back to business  1

Etelässä jälleen: hyvin ruokittuna ja saunotettuna, kerran hiihtäneenä, pari kirjaa lukeneena, vanhoja ystäviä tavanneena, suvusta taas muutamaksi kuukaudeksi tarpeeksensa saaneena. ;D

Tuomisina:
*kuivaa lihaa
*hirvenkäristystä
*vasan file
*hirvenkieli
*maksapihvejä
*rieskaa
*suolalohta
*mustikoita






Eräs Erittäin Merkittävä Virstanpylväs  1

Tänään sain yhden elämäni ensimmäisen suuren työn päätökseen. Monia muita olen saanut valmiiksi, monet ovat vielä työn alla, suuri osa varmasti vielä kokonaan edessäpäin.

Mutta tästä nyt loppuun saatetusta pidin. Se jännitti ensin, vähän joka kerta. Valmistauduin siihen ahkerasti joka kerta etukäteen. Samalla se kuitenkin tuntui myös luonnolliselta, jopa helpolta - ehkä se tarkoittaa sitä, että onnistuin ja olin hyvä siinä. Olen ylpeä itsestäni.

Tätä työtä tulen varmasti jatkossa tekemään aina aika ajoin ja nyt tämän kokemuksen pohjalta tiedän osaavani ja onnistuvani.

***

Jos asioita ei kohtaa, uusia ja pelottaviakin, ei voi myöskään kehittyä, eikä saada itseluottamusta niiden kohtaamiseen. Joskus on pakko uskaltaa. Tyrskyjä päin, kuten eräs ystäväni sanoo.

Toiminta lisää toimintaa. - Vanha mottoni.


Pyhän Patrikin päivä  1

Hyvää Pyhän Patrikin päivää!

Uskomatonta, että siitä on jo viisi vuotta kun olin vaihtojuoppona irkkulassa. Oi niitä aikoja. Oi(h) sitä Guinneksen määrää.

Lauantaina otinkin pari Guinness-tuopposta sen kunniaksi. Harvoin olen sitä Suomessa saanut niin hyvin laskettuna kuin nyt Pikilinnassa.

***

Uppouduin muisteloihin.

Belfast, Downpatrick, Newgrange, Knowth, Giant's Causeway, Dublin.

Pitkääkin pitkempi kevät narisesseineen ja tulppaaneineen. Tihkusade. Käsittämätön aksentti. Iloiset ihmiset, armoitetut tarinankertojat. Guinness. Erasmus life. Footie buddies.

Tuli ikävä Madden'siin. Ja Botanic Inniin. Ja Empireen. Ja Crowniin. Ja ja ja. Globe, Auntie Annie, Rotterdam, Menagerie, Laverys, Hatfield House. Ja monet muut joiden nimeä en enää muista.


Mahdollisuuksien maanantai  1

Paluu arkeen.

Ihan mukava viikonloppu. Kissoja ehtikin olla jo ikävä. Ja kainaloa.

Pienimuotoista, rauhallista biletystä.

Tapasin hyvää ystävää - tulevien lasteni kummia - pitkästä aikaa. Hällä oli mukavia kuulumisia.

***

Kuvaussessio: tyttöjen välistä sidontaa.

Tiettyjen piirien kriteereillä voisi sanoa, että minulla on nyt tyttöystävä. *reps* Vitsivitsi.

Osa kuvista vaikutti varsin onnistuneilta, kunhan saan ne vielä käsiini editoinnin jälkeen.
Odotan malttamattomana jo.