Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.

Kuplii kuin shampanja  1

Shokki iskee jälkikäteen. Itkettää. En itkenyt, kuten romanttisissa elokuvissa, kun se tapahtui. Melkein vain hypin innosta tasajalkaa. Lievästi sanottuna keskittymisvaikeuksia. En ole nukkunut viikkoon kunnolla ja työkiireet painaa päälle, eikä mikään haittaa. -- Epätodellisen leijuvaa kuplivaa oloa.

***

Muistan erään aamun, kun heräsin siihen, että hän katseli minua. Niin kuin elokuvissa tehdään. Elokuvaherätys.

Hän halusi päivämäärän 09.09.09. Ajoitti sen iltayhdeksäksi. Yllätti täysin. Romanttista.




terminologiaa vol. II  1

subiudesta

olen subi, vain yhdelle, koska haluan.

fetissibarbiudesta

voi, kuinka termi fetissibarbi tuntuukaan ärsyttävän. nielkööt sen. minä määrittelen sen itse, millainen olen ja miten kutsun itseäni. kaksi sanaa: fetissi ja barbi. yhdistettynä tavalla, joka ei ole barbienukkefetissi. jotakin tuntui ärsyttävän se, että pieni, lyhyt, tumma, persjalkainen ja pienitissinen suomalaismaatiainen kutsuu itseään barbiksi. se on fetissibarbi. nukkemainen fetissiasuissaan. ei barbienukkefetissi-imitaatio.

monipuolisuus ja laaja-alaisuus

ne ovat avainsanoja. ei vain yhtä asiaa ja yksipuolisesti. ei yksisilmäisesti.

tämä fetissibarbi on haravoinut heiniä, vaeltaa metsissä ja poimii sieniä luonnosta nauttien. tämä fetissibarbi käy salilla ja nostelee puntteja hampaat irvessä hymyillen. tämä fetissibarbi on penkkiurheilija ja kulinaristi, hyvä kokki ja viiniasiantuntija...

eikä mikään niistä ole ristiriidassa keskenään niin, etteivätkö ne sopisi yhteen ja samaan henkilöön. paljon mahtuu pieneen ihmiseen.


terminologiaa  1

24/7hC

olen 24/7 minä. hoo ja Cuntess. ja se on hard corea se. olla minä.

se ytimistä ytimin. minä.

minä. sitkeys. periksiantamattomuus.

se tuntuu ärsyttävän joitakin. nielkööt sen.

***

blogista

kirjoitan itselleni. en miellyttääkseni.
muistiinpanoja itselleni.
ai, kirjoitan julkisesti? ei tarvitse lukea ellei halua, ei ole pakko.

miellyttämisestä

miellytän vain yhtä. koska haluan.


16  1

Se on: 16. Päivän numero.

***

Niin siinä käy, kun kaupungille eksyy. Tuli ostettua hieman vaatteita: musta-violetti huppari, harmaaneule, liituraitahousut ja pari puseroa.

Sali kulkee yllättävän hyvin tyhjälläkin mahalla!

Otin vaarin aamun keskustelusta keskustella ja kysellä.

Olen tänään(kin) yhtä hymyä.

Iltavuoro.


Sätin kuolema  2

Ihmiset ihmettelevät miksi chat on kuollut, mihin ihmiset ovat kadonneet ja miksi. Syy ei liene kovin vaikeasti havaittavissa, mikäli on vähänkään sattunut sättäilemään.

Vakioidlarit ovat roikkuneet sätissä päivästä toiseen puhua pukahtamatta mitään tai, jos jotakin puhutaan, niin sitten kehutaan itseä, kuinka nyt on tehty sitä ja tätä hienoa, ostettu sitä ja tätä hienoa, ja kuinka mahtavaa oma elämä onkaan. Näitä omakehua uhkuvia kommentteja ei ole edes tarkoitettu keskustelunavauksiksi, kunhan nyt vain kehuskellaan omalla pikkusievällä touhuamisellaan tai vaikkapa rahakkaalla muka-jet set -elämällä. Elämä hymyilee ja varoissa ollaan!

Mikäli tämä ei ole omiaan tyrehdyttämään keskustelua, niin sitten se, kun vuodatetaan omaa pahaa oloa sättiin. Kuittaillaan ja vittuillaan muille, kun siinä ah, niin ihanassa elämässä meneekin jotain pieleen. Haastetaan riitaa ja puretaa omaa pahaa oloa muihin. Kommentoidaan toisia kitkerästi ja katkerasti. Tämän lajityypin naiset varsinkin hallitsevat (edellisestä puhumattakaan).

Mikäli keskustelua joskus sattuu olemaan, niin se tyrehdytetään vittumaisilla kommenteilla, suoranaisella ilkeydellä, tahallisella ymmärtämättömyydellä ja yleisellä besserwisserismillä empatiakyvyn puutteesta puhumattakaan. Jos joku pahaa-aavistamaton avaa suunsa halutessaan keskustella ja kertoo omasta elämästään ja etsii kenties jonkinlaista keskusteluyhteyttä toisiin ihmisiin oman elämänsä karikoissa, ehkä jopa neuvoja tai edes myötäelämistä, niin sitten vasta besserwisseriys pääseekin vauhtiin. Ihmiset tuomitaan haluamatta edes ymmärtää tai auttaa. Ollaan heti lennokkaasti tuomitsemassa nämä kyselijät ihmisiksi, joiden elämän perusasiat eivät edes ole kunnossa, ja kinkyillään kuitenkin. Tämä kyseinen tapaus oli eräs huvittavimpia, kun sellaisella, jonka omankaan elämän perusasiat eivät ole (olleet) kunnossa, joka itsekin on ollut vastaavassa tilanteessa, ja silti on pokkaa tuomita joku toinen. Jos on itsekin elänyt kahden suhteen välissä, eikä ole kyennyt luopumaan entisestä ennen uuden löytämistä tai ennen kuin toinen on löytänyt uuden (jos vielä sittenkään), niin ollaan valmiita rökittämään verbaalisesti samanlaisessa tilanteessa olevia ilman hetkenkään epäröintiä. Ei käy mielessäkään, että itse on ollut samassa tilanteessa. (Näin moni on valmis unohtamaan omat virheensä, mutta näkemään kirkkaasti ne toisten virheet ja huomauttelemaan niistä epärakentavasti.) - Ja vaikka ei olisikaan ollut samassa tilanteessa, niin kyllä jokaisella ihmisellä pitäisi olla sen verran myötäelämisen kykyä ja ymmärrystä siihen, ettei heti ensimmäisenä ole tuomitsemassa muita.

Tiedä sitten muista säteistä, mutta näin ainakin kinky barin on käynyt. Missään sätin ulkopuolisessa keskustelussa ihmiset tuskin olisivat niin töykeitä ja törkeitä toisilleen. Edes baarissa ihmiset eivät käyttäydy niin epäkohteliaasti toisiaan ja varsinkaan tuntemattomia ihmisiä kohtaan. Sätti on narsismin, egoismin, piilovittuilun, besserwisserismin, tahallisen väärinymmärtämisen ja täysin avoimen riidanhaastamisen pikkuleikkikenttä, hiekka-aavikko, josta joskus onneksi löytyy myös kultajyväsiä seasta. Aitoa keskustelua, aitoja ihmisiä, joilla on sydän paikallaan.



Lauantaina päivällinen, sunnuntaina piirakkaa  1

Lauantain suunnitelmissa oli toripäivä. Kaveri kutsui kylään. Ei muuta kuin torille hakemaan

Mansikoita, karviaismarjoja, herkullisia perunoita, kotimaisia kantarelleja. Lisukkeeksi kilo härkää. Skumppaa ja punkkua mukaan ja kaverille kokkaamaan. Eikä juoma loppunut kesken sielläkään.

***

Sunnuntain olo oli ihmeen hyvä, suhteellisen aikainen kotiintulo ja nukkumaanmeno lienee vaikuttanut asiaan. Kokkailua, pyykkäystä, komedioita ja illan päätteeksi pyöräytin vielä rukiisen mustikkapiirakan.

Suunnitelmissa aamutossujen hankinta ja jasmiinilta koruja.