Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Seuraava

syy(t)  1

Rakkauden kukka kukkii enemmän kuin koskaan.

***

Syy. Oliko se syy siinä, että rakkauden kukka kukkii enemmän kuin koskaan. Oliko se syy siinä, vai jossakin muussa. Oliko se syy siinä, että keksittiin keino. Oliko se syy siinä keinossa, että kirjattiin säännöt.

***

Keinovalikoima ja se, ettei päästä asioita menemään liian pitkälle, ennen kuin käyttää keinoja, ja jos päästää, niin käyttää muita kuin niitä huonoja, kiellettyjä keinoja.

***

Pääskysestä ei päivääkään. Kesä on lopuillaan, kääntynyt jo syyskuuksi. Pääskysillä oli vielä poikaset. Kesän toinen poikue.

Hyviä enteitä.


Sisältä kipeä  1

Sisälläni on kipeitä lihaksia. On kuin sisältäni olisi ajettu täryjyrällä. Sitä minä halusin. Siitä minä nautin. Silti minä huusin.

Sisältä kipeä, sillä hyvällä tavalla.

Ei sellaisella pahalla tavalla, vaikka molemmat voivatkin aiheuttaa kyyneliä, vain toiset niistä ovat niitä hyviä.


onnistumisia  2

Kerrankin se onnistui. Jonkinmoinen liennytys tai lievitys ilman, että tilanne pääsee aivan liian pitkälle.

***

Sain kerran, sain toisenkin. Siitä tulee parempi mieli.

***

Joitakin asioita minä teen omien rajojeni mukaan. Jos teen yksin, jos teen omin voimin, jos huolehdin itse itsestäni, silloin mennään minun rajojeni mukaan. Minä menen - minä teen. Tilannehan voisi olla toisin, jos asiat tehtäisiin puolestani. Jos minun tarvitsisikaan elää normaalia elämää, vaan voisin vain olla. Jos voisi keskittyä vain tiettyihin asioihin ja unohtaa kokonaan arkiset velvoitteet. Jos olisin vapaa palkkatyön rajoitteista. Mutta jos näin ei ole, silloin mennään minun rajojeni mukaan.


Seuraava