Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Seuraava

She on shillä tavalla ettäh...  1

Nyt sitten maksetaan stressaamisesta, bilettämisestä ja jännittämisestä kunnolla.

Moon bibi... *räkänauruä käheällä äänellä ja kumiankkaa muistuttava yskäkohtaus heti perään*

Nyt on taas yksi päätös tehty. Kukaan ei tule mun elämääni enään hurrikaanina laittamaan uusiksi. Enään en taivu, en ota minkäänlaista draamaa tippaakaan vastaan.

Duunista tuli ihme scoiluja ja lopulta varoitus typerien ihmisuhdeasioden selvittämisestä puhelimessa, myöhästelystä (riitojen takia) ymm.

Turha edes listata tähän. *pyörittelee silmiään*

Joka tapauksessa se paska on takanapäin ja valoa edessä. Päällikkö oli rento ja ymmärtäväinen ja laittoi mut lupaamaan, että nyt näytän kaikille töissä koulussa etc. Näytän, että musta on siihen, vaikka elämä on ollut helvetistä viime aikoina.

Vannoin, että kukaan ei enään hypi silmille ja tallo päälle.

Nyt täysiä vaan tulevaisuuden perään. Musta tulee lääkäri!!! Ensimmäinen askel on tuo yksi ammattitutkinto, joka mulle tarjotaan työpaikan puolesta, sit avoin yliopisto tai terkkariksi, sieltä lääkkikseen ja katselenkin nyt ulkomaiden tarjontaa, sillä sain ehdotuksen, että uudet maisemat voisi tehdä ihan hyvää.

Muutenkin osaa juurista jo irti Helsingistä, niin miten ois? Jenkkilään, Pietariin, Espanjaan, Britteihin?...

Hakisin stipendiä/tekisin saatanasti duunia ja ottaisin ja lähtisin, sillä kyllä mulla munaa siihen on.

Elämä jatkuu ja valoa näkyy taas! *party party!!! Eiku köhinää ja kähinää*


:(  1

Sitä pitikin mainita, että ihmettelen vittuuntuneisuuttani.

Oon jatkuvasti pinna kireällä ja vihaa täynnä.

En tiedä miten saan tän loppumaan.

viha ja katkeruus.

Treeni ja tanssi auttaa jonkinverran, mutta sitten se taas syttyy ja eilenkin olin vaan kokoajan niin kireänä...

En tiedä mitä teen.


Viikonlopusta 2  1

Tuli muuten huomattua, että taidan olla jollakin tavalla huomiota herättävä ihminen.

(Nyt alkaa tämä minä keskeinen episodi)

Jos lähdetään asettamaan Onnelan naisia paremmuusjäjestykseen, niin en tainnut olla ruokaketjun alimmaisena.

Kyllä treenattu nainen kelpaa, vaikka en olekkaan niin massaihmisiä, pukeudu hyvin niukkoihin vaatteisiin, vaan rock rock... Jeah! HOT HOT! *Nuolaisee sormenpäätään ja painaa sen kaulallensa päästäen sihahtavan äänen ja nauraa räkäisesti vielä päälle*

Olenkin aina sanonut: Aiheutan riippuvaisuutta!!! Meitsi on oopiumin johdannainen... Wanna piece of me?

*oma kehu LÖYHKÄÄÄ*

Nyt kun olen havahtunut tähän luontaiseen karismaani, voisin valjastaa sen käyttööni ilman kusipäisyyttä, mutta hetkinen... Mähän olen jo aivan törkeän vittumaisen kusipää!!!

Tilanne joka nosti hymyn kasvoille oli räjähtänyt olotila, bussissa, nuokahteleminen, sillä yöllä ei nukuttu vaan tanssittiin ja puhuttiin. Kun aika herkku kundi istahti alas ja lähti niin hymyilin ikkunanläpi moikkasin, sekä iskin silmää ja sain vastakaikua. ;D

Mutta asiasta kukkaruukkuun.

Mikä itseään suuresti vituttaa on se pinnallisuus, joka paistaa nyky yhteiskunnasta läpi. Lesottelevat miehet. huorahtavat pikku tytöt.
Media on sotkenut pahasti ihmisten päät, jolloin tavoitteet ovat kieroutunutta paskaa. Ole kaunis, rikas ja menesty. Katso vain omaan napaasi, sillä kun sulla on paha olla, tulee muun maailman olla polvillaan!

Olen kyllästynyt sellaiseen menoon täysin.

Olen tehnyt valan itseni kanssa ja päätän jättää idiootti lesottelevat miehet taakseni, joissa ei ole munaa tarpeeksi kantaa itseään ja selvitä ongelmistaan, sillä rakkaani, minun on paljastettava, että olen itse ryöminyt kaiken paskan läpi ja seison edelleen omilla jaloillani.

Oletko vahva vaiko vain wannabe, selviää suurimmissa vastoinkäymisissä. heikot sortuu elon tiellä... *lauleskelee ja hymisee*

Paljastan lisää ajatuksiani myöhemmin...


Viikonlopusta  1

Kun meen valmentamaan HerTon tyttöjä tänään 13.00-> niin aion kertoa tytöille myös elämän suuria totuuksia:

"Ei kannata ryypätä 3 päivää putkeen...siinä menee maha pahasti sekaisin ja vitutuskäyrä nousee aikalailla...."

Pejantaina oli systerin synttärit ja sain sielä, havukosken uumenissa nollattua päätäni reippaasti, sillä kerroin systereille/kavereille fiiliksistä, tapahtuneista asioista ja hain tukeä päätösilleni, joita omatunto soimasi. Jos on joku tunne jota tuntee liikaa, niin nimettäköön syyllisyys. Sitä jatkuvasti syyttää itseään kirjaimellisesti kaikesta.

Lauantai koostui Minnan synttäreistä, vanhuksien moikkaamisesta, broidista ja ihme episodeista.

Voin sanoa ottaneeni varsin rennolla otteella viinaa lauantaina, sillä broidini kyllä vahtii pikkusiskoaan kun siihen tullaan. Broidin kaverit tanssi mun kanssani, jottei vaan vieraat kundit yritä iskeä. Kolme hyvännäköstä nuorta jannua ja minä luotiin oma piirimme. (uuuh jaeh!) mutta sillä silmällähän broidin kamuja en katso. Broidi oli jatkuvasti välillä kyljessä kiinni kun juoksentelin ympäriinsä. "Tolle et anna! Vittu et varmana anna!! Tänne nyt!!" Myös broidin naiseen tuli tutustuttua. Aivan mahtava tyyppi!

Ja sunnuntaina soi Ramstein päässä.

Sunnuntai sinänsä alkoi heikosti, sillä oli mieletön krapula ja kun vatsani ei tosiaan ihan kaikkea kestä.

Hirveä jonottaminen onnelaan, tanssia pöydillä etc. 23.00 kotoa lähdin ja takaisin olin 07.15 aamulla. Sopiva humala oli päällä, sillä kyttäilin kaverini perään, vaikka sanoinkin, että tee oman mielesi mukaan, kun frendin perään taas joku kundi tarttui.

Itse sain ehdotuksia koko illan ajan (Onnelan tyyliin) ja menetin hermoni muutamaan otteeseen. Jenny läikytti alkuillasta sidukkaa päälleni, hieman ärähdin. Kaverit hiukan säikähti ja sanoikin et nyt rauhassa vaan... jotenkin vaan oli koko ajan pinna kireällä.

Porukassa jossa bailattiin, oli tietysti näitä surullisen kuuluisia "pelimiehiä". Se iski taas simmunsa minuun ja vähän väliä yritti. Kyllä vittuilin ihan rennosti takaisin ja sen taas kytätessä rintojani ja tokaistaessa, että muuten on hyvännäköiset, avasin jälleen suuni ja totesin, että niin muuten on. Ja näkisitpä perseeni, sillä sekin on hyvä ja muhkea. Sopivasti pehmeän lihaksikas, juuh.... Muotoa joka puolella. Sitten nätti hymy vaan huulille ja keskustelun jatkamista muiden kanssa.

ihan rento jätkä se oli, mutta kuten sanoin "pieni" miinus, oli pillun perässä roikkuminen.

Törmäsin muuten pahemman kerran itsensä pussiin puhumiseen ja teko pyhyyteen. (nyky yhteiskuntahan toimii näin joka asiassa nykyään). Yksi porukkamme tytöistä ensin tokaisi, että kyseinen pelimies on kyllä aika mulkku tapaus jne. Seuraavassa hetkessä kun kundi kohdisti huomionsa vuorostaan tähän tyttöön; alkoi hirmuinen kikatus ja pelaaminen. Uskokaa tai älkää, mutta lopputulos on tiedettävissä.

Näin naiset nykyään pitävät periaattesitaan kiinni?..

Juttelin myös syvällisiä nk. "julkkiksen" kanssa ja oli muuten ihan rento jätkä. Tosiaan kusi noussut päähän, mutta silloin kun ei elvistellyt suorituksillaa, rahallaan etc. vaikutti ihan kivalta tyypiltä.

Mikä on miehiin iskenyt? jos ei elvistellä rahalla, tehdään se autolla. Jos ei autolla niin lihaksilla etc. Kaikella on korostettava olevansa alfa uros.

Niin helvetin pinnallista, mutta Onnelahan on kyllä todella pinnallinen paikka.

Klooni tyttöjä tanssimassa klooni kundien kanssa. Kellä onkaan se lyhyin minihame ja valkaistuimmat hampaat? Kuka on rikkaimmasta päästä? Ketä omistaa upeimman auton ja suurimman haban? Kuka panee ja ketä tänä iltana?

Tiedättehän still hetket, jolloin koko muu maailma hidastuu omassa mielessään ja miettii, että mitä vittua mä täällä teen. Voisin olla kotona ja päntätä latinan kielisiä kasvien nimiä, taikka Saaran kanssa tyhjentämässä kahdestaan punkkupulloa, filosofisoimassa ja parantamassa maailmaa, mutta ei. Sitä vittu tanssii hiton kloonien keskellä, joilla ensinnäkään ei ole tyylitajua, eikä kehuttavaa määrää älliä päässään.

Viihdyinkin aika lailla itsekseni rokkipuolella (Sillä Anne jaksoi juoksennella ympäriinsä ja "unohtaa" minut) ja siksi tänäänkin Ramstein on soinnut koko helvetin aamun päässäni.

Menetin hermoni narikkajonossa takkia haettaessa. Yksi muija veti suoraan kyynärpäällä niskaan ja valitteli sitten vahinkoaan. (Jos ette vittu tunkeutui väkisin porukan läpi ja oottaisitte nätisti vuoroanne, ei näin kävisi. Menetin myös hermoni bimbojen keskellä, sillä rokkipuolelle jälleen siirtyessä satuin osumaan parin blondiin, pahoittelin ja samantien tyttöjen suusta lentää huorittelut. Whittu mä sanon, ettei nyky nuorisolla, ole mitään tajua käytöstavoista. *heristää nyrkkiä*

Seuraavaksi menetin hermoni Onnelan ulkopuolella, sillä Anne oli päättänyt soluttautua porukkaan kertomatta minulle. soittrlin perään ja sain vittuilua, avautumista ja luurin korvaan iskemistä osakseni, sillä olihan minun vikani, etten häntä löytänyt heti. Anne itse ei tajunnut sitä, että olisi voinnut irtautua massasta ja napata minun mukaansa kun näki minut ensikerran etsimässä häntä. ja tosiaan, jos antaa ohjeeksi, että punaisen auton lähellä, niin kannatta tarkistaa monta punaista autoa alueella on.

Puhelimessa avautumista kyllä tuli kunnolla, mutta näin hänet kasvoikkain ja selkeästi, että tuollainen asenne hiukan vituttaa, enkä tykkää, että kohdellaan noin lainkaan. Sitten selvisikin, että Anne kännipäissään avautuu yleisesti ottaen kaikille ja purkaa sillä vitutustaan. Kiitti letuista.

Koskas sitä pääsisi itse purkamaan vitutuksensa?... ainakaan tänään treenaamaan en kykene, sillä krapulaa pukkaa, kurkku on kipeä ja vatsa helvetin sekaisin.2. kerta jo kun paskalla on tullut käytyä. Hyvä laihdutuskeino? :D


Elämää elämää...  1

Nyt sitä taas kirjoittelee kaikenlaista täällä.

olin eilen tikahtua hysteeriseen nauruun. Taas maailma oli draaman näyttämö ja eksä sen keskellä. Yletöntä äänen käyttöä ja elehdintää, sekä sanallista kaksintaistelua. AH ja VOIH!

*nauraa*

Lopulta pistin suoraan, etten jaksa tippaakaan, älä ota muhun yhteyttä.

Sitten tulee taas minä rakastan sinua kommenttia ja yöllä. "Sun takia oon nyt kännissä!..."

Herran jumala! Iso mies! Minä en sitä kättä pitänyt joka viinaa valutti kurkusta alas! Jos rakastaa uida itsesäälissä, eikä nouse sieltä ylös, niin miksi vitussa se mua kiinnostaisi?!

Sen jälkeen kun sai reippaita kunnianloukkauksia kohdalleen, syttyi viha. Jos ei kansalaisuuttani, ristiverisyyttäni, perhettäni, minua etc. loukattu, niin heiteltiin tavaroita ja tuhottiin minulle tärkeitä asioita. "Nainen kykkyyn!"

Niin se on. Osittain olen mustalainen, ryssä, mutta myös suomalainen. Älkää unohtako saksalaista verenperintöäni isäni puolelta. NATSI!
Mutta yksi asia pitäkää mielessänne. olen helvetin ylpeä verenperinnöstäni, sillä kliseet, eivät paina vaakakupissa ihmistä punnittaessa. Teot. Ne on ne jotka merkkaavat.

Well, elämä jatkuu ja paskiaisia ei tarvitse katsella.

Tänään duuniin ja huomenna baanalle. LOMA loma LOMAAA!!!!

*räkättää, nousee ylös ja sheikkaa pebaa ja kikattelee itsekseen*


?  1

Laskuhumalassa sitä avautuu aivan loistavista asioista.

Herran jumala, miten nauroin kyyneleet silmissä kun luin tekstin, mutta se tuli suoraan syrämmestä.

Musta on tullut mies vihaana. Whittu...

Ei... ku kyl mä edelleen miehistä tykkään, mutta raumoja rumoja kun saa.

Missä olis mulle sellanen oikeesti mies, joka pitää elämänsä kasassa, on kunnianhimonen, ihana ja ja...

oke, oon hiljaa.

Että panettaa-aa-aaa.... *lallallaaa*

Otetaan mielummin löysin rantein ja relasti. se tulee kun on tullakseen joten: oma käsi hyvä käsi... *räkäistä naurua*


Ajatuksia ja purkautumista.  1

Lasku
humala

Tässä sitä ollaan. kaverui tuli saatettua kotiin ja niin moni saatanan hyvän näkönen kundi vinkkas silmää.

Mitä mä tein? Hyvä etten lyönnyt. Keskityin tanssiin, kaveriin ja musiikkiin. Join muutaman ja purkaannuin tanssimalla, mutta olin valmis tappamaasn sen idiootin, joka mun kaverin huumas keskenkaiken.

Olin niin huolissani, kun se oli koko loppuillan ja taksimatkankin vaan naurua ja kikatusta. ne jätkät joka sitä ajottain pyöritti vitutti ihan saatanasti.

Miksi en osaa vaan nauttia elämästä ja ottaa miehiä, jotka eteen sattuu vaan sellasenaan vaan aina mietin syvällisiä, miksi en osaa olla huolehtimatta, miksi jatkuvasti leikin marttyyriä/ENKELIÄ, MIKSI EN OLE VAAN KUSIPÄÄ HORO.

Taksikuskina oli aikasemman eksän kaveri, siihen voin luottaa että se saattaa annen kotiin.

oon täysin varma, että mua tarkkailtin onnelassa ja jos saan syytöksiä narttu käyttäytimisestä ja yltiömustasukkaisuuden merkkejä edelleen, räjähdän.

oon niin lopussa tollasten asioiden suhteen.

Esim faktaa: Vaikka tanssin, en tamnssi muita miellyttääkseni. Vaan omaksi ilokseni, en katsele miehiä Vaan suljen silmäni ja annan rytmin viedä.

Että panettaa niin ankarasti, mutten harrasta yhden illan suhteita tai lohtuseksiä,

en ole horo/lortto.

Mä tarviin MIEHEN!

En poikaa.

Vittu, että panettaa niin saatanasti............

Olispa joku joka ottais kunnolla ja rakatais täysillä, ilmen vitun idioottimaisuuksia.

Olen nyt virallisesti avautunut...

perkele...


Pohdintaa  1

Mikään ei piristä samallalailla kun yhtäkkiä alkanut ihottuma! *sarkastinen virnistys*

Ku vielä tietäis mille helvetille nyt on allerginen niin jo helpottais oloa.

Sitä on tullut taas kyseenalaistettua itsensä ja periaatteensa, tullu seistyä peilin edessä ja katottua toisen ihmisen silmin.

"Siinä se kusipää ny kököttää!" :D

Jokaisella on virheensä ja jokainen on vain ihminen. Kysymys onkin siinä pyritkö kehittämään itseäsi vai vetoatko alituiseen siihen, ettet ole täydellinen.

Tällä hetkellä seison keskellä tulitusta, jossa minua revitään paikasta toiseen. Vakavasti kävi mielessäkin jäädä tuleen makaamaan, mutta eihän sillä voita mitään.

Tämä tyttö on päättänyt luoda katseen eteenpäin ja saavuttaa tavoitteensa, sekä kiertää maailmaa.

Kaikki ovathan ovat auki, jos ne vain haluaa nähdä.

Ystäväni herätti minut mm. Lontoon reissua ajatellessani.

"Eihän se rahasta lopulta kiinni ole. Lennot, majoitus on suht halpaa, kun vertailet. kysymys on siitä shoppailetko yhtäpaljon kuin minä. Raha on lopulta vain tekosyy, ota ja lähde."


Seuraava