Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.
Seuraava

Lepoa ja biletystä...  1

Lapset ovat Jyväskylässä ja minulla tosiaan tätä vapaata...aamun olen vain laiskotellut ja nautiskellut rauhasta, omasta tilasta.

Iltapäivällä sitten hyvän ystävän luokse pelaamaan Viivi Avellanin nimen alla kulkevaa Miehenmetsästys-peliä, joka saa todennäköisesti meidät nauramaan...jos joku asia on niin huono, se on oikeastaan aika sikahauska.

Samaa ideologiaa toteutan aika monessa muussakin asiassa...jos jokin asia tuntuu pahalta, siitä saattaa seurata paljon hyvää.

Ja mulla on sellainen tunne että tästä vuodesta tulee yksi elämäni parhaimpia...ja se johtuu siitä että seison omilla jaloillani. Jos vaikka miesjutut eivät mätsää, ei oikeastaan itsetuntoni saa siitä kolahduksia, koska pärjään itseksenikin...onhan mulla mahtavat lapset ja ihanat ystävät ja heiltä tulee sitä vilpitöntä rakkautta niin paljon etten muuta oikeastaan tarvitsekaan <3

Mutta sen olen huomannut että mun on oikeastaan hirveän vaikeaa "romanttisella" rintamalla suhtautua miehiin muina kuin peniksiensä ohjaamina otuksina...ehkä tämä on Siperian opettamaa asennoitumista ja omien voimieni säästämistä, jonkinlainen prioriteettikysymyskin...etusijalla ovat tänä päivänä mun lapset, enkä voi repiä itseäni moneen eri suuntaan.

Totta kai sitä haaveilee Suuremmasta Kohtaamisesta, mutta en juurikaan usko muiden sanalliseen vilpittömyyteen, etenkin jos teot kertovat toista. Näen asiat kokonaisuuksina. En tuomitse, mutta mulle tärkeää on kuunnella omaa intuitiotani jos joskus olen vaan halunnut uskoa parempaan huomiseen...se ei tule toisen kautta, vaan enemmän sisäinen prosessi.

Tämän tiedostaminen tuntuu hyvältä...on suljettava ovia ettei lämpö mene harakoille sen sijaan kuin lämmittäisi talon omia asukkaita. Mä kun en ole pelkästään itsestäni vastuussa, joten mitä tässä ylimääräisiä huolia hankkimaan....niitä kun märehtii, se on pois niiltä jotka oikeasti välittävät.


Kritiikistä  1

Sain palautetta töissä...joku oli laittanut vastaavalle sähköposti siitä että suihkuverhot olivat koppuraiset ja siellä kalkkisaostumia.

Olin jo kerennyt hankkimaan uudet suihkuverhot ja vaihtanutkin ne...kalkkisaostumiakaan ei pahemmin ollut. Mutta yleisilme oli kyllä omaankin silmään hieman suttuinen...

Mutta eräs asia minkä huomasin tämän palautteen kautta joka auttoi mua kiinnittämään enemmän huomiota työhöni...vääränmalliset suihkuseinät jonka tiivisteet keräävät keräävät kasvustoa. Juttelinkin siitä vastaavalle ja aloimme yhdessä ideoimaan miten suihkujen hygeiniatasoa voisi nostaa...ehdotin sitten jos suihkuseinät jossa kynnys, voisi poistaa kokonaan ja tilalle laittaa vain suihkuverhon...ne olisi helpompi pitää puhtaana ja pestä matalakierroksisella lattianhoitokoneella säännöllisesti, jota nyt ei pysty tekemään niiden seinien vuoksi.

Eilen illalla mietin vaan ennen nukahtamista ihan yleisesti, miten kritiikki auttaa meitä kehittymään...olen aina pitänyt siitä että sanotaan suoraan koska siinä annetaan mahdollisuus parantaa sitä työtä. Ja miten sama asia pätee ihmissuhteisiin...monet loukkaantumisen pelossa jättävät tärkeitäkin asioita ilmaisematta ja sortuvat sitten sanomaan sellaista mitä olettavat toisen tahtovan kuulla...oivaltamatta sitä seikkaa että myös sen kritiikin kautta voi kehittyä ja tilanne muuttua...siinä tavallaan annetaan mahdollisuus.

Kun olisinhan tuohon suihkujuttuunkin reagoida toisin, tyyliin minua ei arvosteta, olen pelkkä orja, aina kaikki on valittamassa...sen sijaan kiinnitin enemmän huomiota asiaan ja tuli uusia oivalluksia.

Kaikki on niin suhteellista =)


Seuraava