Periaatteita

  • Muusantuuska

On tärkeää että omaa jonkinlaisia periaatteita...en varasta, koska se on väärin ja siitä voi jäädä kiinni. En kävele avuntarvitsijan ohi, vaan pyrin auttamaan siinä missä voin. En lintsaa töistä. Pyrin puhumaan totta, sillä se pitemmällä kaavalla helpottaa elämääni vaikka se ei aina tunnu siltä. En voi ryhtyä suhteeseen sellaisen kanssa jolla on ongelmaa päihteitten tai väkivaltaisen käytöksen kanssa, mutta ei näe itsessään mitään vikaa vaan syyttää siitä ympäristöään. En ala suhteeseen varatun miehen kanssa. En koskaan ole lyönyt lapsiani. Käytän aina turvavöitä. En anna ensimmäisillä treffeillä...jos niin on joskus käynyt siitä huolimatta että olen kantani ilmaissut, suhdetta tuskin syntyy.

Haluan elää elämäni loppuun asti sellaisen ihmisen kanssa jolla on periaatteita ja arvoja. Silloin hän kunnioittaa omianikin. Olen aika kiltti ja joustava, mutta vuosien varrella vahvistunut. Mitä enemmän pidän kiinni periaatteistani, sen paremmin voin...koska jokainen taulu tarvitsee ääriviivat ja kehykset.

2 kommenttia

Muusantuuska

5.2.2008 11:18

Nimenomaan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus