Saikkua

  • Muusantuuska

Yö meni yskiessä ja palellessa...päätin sitten olla tekemättä perinteisiä eli kipeänä töihin ja jäin kotiin...tottakai mua harmittaa että siellä se mun kohde on ilman tekijää ja kun tulen takaisin, juoksen sitäkin enemmän, mutta onko sekään hyvä etten hoida itseäni...

Lähden kohta käymään terveydenhoitajalla...

Juttelin muuten tänään mun ystäväni kanssa siitä miten helposti ihmiset loukkaantuvat ja luovuttavat kokonaan...no, lähinnä miehistä puhuimme. Olemme molemmat aika itsenäisiä ja meillä on omat periaatteemme jotka ovat opittu lähinnä kantapään kautta, mutta jos meillä on omat tilamme, annamme sitä toisillekin.

Ihmettelimme myös että läheisriippuvaisilla on omat suhteensa, mutta meillä taas ei toimi mikään...hänkin oli aikoinaan sanonut miehelle kaksi kertaa ettei pääse tulemaan koska aamulla töitä, oli toinen siitä loukkaantunut ja etsinyt uuden leikkikaverin...mies ei kestänyt sitä ettei kaikki tapahdu hänen tahtonsa mukaan. Aivan kuin oman elämän pitäisi alkaa pyörimään toisen ympärillä ja haetaan ihmisistä sitä pakollista lisäosaa joka asennetaan omiin tarpeisiinsa...ja jos se ei toimi täydellisesti, heitetään pois.

Kuten mullakin, jos tapailee jotakuta ja siinä on sellaisia asioita etten näe sitä yhteistä tulevaisuutta romanttisessa mielessä, monesti on käynyt niin että mies haluaa katkaista välit kokonaan...itse voisin ihan hyvin ystävänä olla, mutta en heittäytyä sellaiseen suhteeseen vain sen vuoksi etten tahtoisi loukata toista ja katsotaan mitä tästä nyt tulee.

Viihdyn myös ilman miestä ja aion säästää niitä suuria tunteita vain sellaiselle joka tuntee samoin eikä hänellä ole tarvetta käyttää naamaria...en voi antautua jokaiselle ja siitä on ihan turha olla vihainen tai pettynyt...arvostan myös ystävyyttä ihan samalla tavalla, mutta en voi jäädä roikkumaan sellaiseen jossa ei toivoa.

Olen yhden miehen nainen...jos jämähtäisin johonkin toimimattomaan suhteeseen, en voisi tavata sitä Oikeaa.

2 kommenttia

Muusantuuska

4.2.2008 19:01

Mä nykyisin jotenkin säikähdän jos toinen tuntuu jotenkin liian maaniselta...vaikka itsekin tykkään höpsötellä, koen realismin hirveän tärkeänä ihan senkin vuoksi että olen vastuussa kahdesta lapsesta jotka ovat herkässä iässä.

Se ajatus pitää mua irti sellaisista suhteista jotka voisi jotenkin vahingoittaa...läheisriippuvuuskuviot opitaan yleensä omasta kotoa...en halua siirtää niitä lapsilleni ja sen vuoksi en oi ottaa miestä jolla on mm. työnarkomaniaa, alkoholismia, taipumusta perheväkivaltaan tai harrastaa suhteen ulkopuolisia suhteita. Jos on itselläkin taipumusta läheisriippuvuuteen kuten esim mulla hoitajan ominaisuudessa, sitä saattaa sortua sellaiseen ajatukseen että rakkaus parantaa...

Mutta sitten huomaa sen faktan että toista ei voi muuttaa. Usein nuo em ominaisuudet ovat osa persoonallisuutta, ja itse vaan polttaa näppinsä kun alkaa sellaista ymmärtämään yli oman minuutensa ääriviivojen.

Uskon siihen että on sellaisiakin ihmisiä jotka kykenevät aitoon vuorovaikutukseen ilman että heikkoudet hallitsevat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus