Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on somemorestore.

PUUTTEESSA  1

Tiistai-aamu. Storella on hiljasta ja verkkokaupassakaan ei tapahdu mitään...Kuudes päivä ilman yhtäkään tilausta.Täähän on kun päiväkotiin tulis leikkimään ja askartelemaan!

Tänään kuvataan!


Musta tuntuu tyhmältä kuvata samoja "vanhoja" tuotteita uudelleen ja uudelleen. Haluais vaan tilata uusia ja kuvailla niitä! Siks onkin inspis ollut vähän hukassa ja tietty suurin syy siihen inspiraation puutteeseen on se, ettei kauppa käy. Yrittäjänä on vaan pakko jaksaa jaksaa, toistoa toiston perään. Tehdä kaikkensa 24/7 vaikkei kauppa kävisikään.

Keväisiä LYDC London neon- iltalaukkuja "koteloita". Huivi ja korvakorut myös verkkokaupasta!


Punainen polkadot/LYDC London.


Musta polkadot/LYDC London


Lila SkullBag/ Anna Smith New York


Musta Skull kassi 2inOne/ Anna Smith New York


Koirien kanssa kuvailut on aina yhtä hömpöttelyä! Pauli on tottunut malli, mutta joskus ei vaan nappaa Pauliakaan ;)


Kuvissa Pauli & meidän työharjoittelija SUPER MODEL Feisa.

<3 Sanna


*CHIHUAHUA's*  1

Rocky meidän työharjoittelijan chihu. *Klik* Koirille.


Rocky posee ruutupuvussa... *Klik* Pukuun.


Chihuahua-huivi. *Klik* Huiveihin.


Koirien "hääpuvut". Kyllä, eikä "valitettavasti" vaan tietysti! ;)
Elämää on turha ottaa liian vakavasti. *Klik* Frakkiin.


Ensimmäiset Chihu-asiakkaamme Jopi&Jedi Lahdesta. *Klik* Koirille.


Max ja nahkarotsi.Rotsissa D-rengas hihnalle. *Klik* Rotsiin.


Vanha rouva Ruusa Storella sovittelemassa. *Klik* Paitoihin.


Bianca, super model <3 *Klik* Sadetakkeihin.


AKAASSA TAPAHTUI 26.4.2014  1

Some&More Storen Hyväntekeväisyys Match Show (Arvo Ylpön koulun 5a luokka sekä Toijalan ABC)
ja muuta hulinaa!

Ilmat suosivat aamusta lähtien ja porukkaa alkoi liukumaan paikalle heti 10maissa, kun ilmottautumiset alkoivat kehiin.
Mimi&Kuku viihdyttivät lapsia. Paikalla pörräsi myös Akaan kaupungin oma mehiläiskuningatar hunaja nameineen sekä tietysti ABC:n Apsi-Apina!


Lelukoirakehä & Possut


Toijalan Kone ja kuljetus ajoi aamusta ison rekan pihaan, joka muuttuikin hetkessä esiintymislavaksi...
Zumba He Zumba Ha!


BIS-ruusukkeet <3
Palkinnotkin oli huippuluokkaa, koska saimme loistavat sponsorit mukaan! Mm. Biofarm, Univet, Lempimuona, Eläintarvikeliike Canis Major, Laatupalkinto, Kiilto, Tmi Sikke Koo/Oriflame, ABC, Akaan kaupunki, topcanis jne jne.


ViisAat- luokan bändi PALOVAROITIN. Laulaja oli oikeen showmies!Huippua! :)




ANNAMME VIKING LINEN RISTEILYLAHJAKORTTEJA (200 kpl) jokaiseen nettitilaukseen ja Store-ostokseen! (1/asiakas)
Risteilyt voimassa toukokuun loppuun asti.


Saimme kerättyä huiman summan ViisAat- luokan leirikoulukassaan sekä PESU ry:lle osan lahjoituksena. Storessakin kassa kilahteli mukavasti ja antoi pientä toivoa liiketoiminnan jatkuvuudelle! :)

Kiitos tuhannesti vielä kaikille mukana olleille! Teitte päivästä upean ja unohtumattoman!
Kuvaajana päivän aikana toimi ystäväni Suvi Karjalainen <3

Verkkokaupan etusivulta löydät linkit palautekyselyyn sekä alla olevasta kuvasta myös *klik* SOME&MORE STOREN VUODEN KOIRA KUVAKILPAILUUN!

-Sanna


Eksynyt oooon huivi viidakkoon...  1

Ajattelin riipasta pienen postauksen ennen pääsiäislomille lähtöä... Päässä lyö tyhjää...Laitan siis kuvia, koska (toistaen itseäni) kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa! Huivia huivin perään. Kaikissa kuvissa linkit suoraan verkkokauppaan/huivit
http://www.somemore.fi/tuotteet.html?id=3/






IHANAA PÄÄSIÄISTÄ!

<3: Sanna



Match Show  1

Match show on leikkimielinen eläinnäyttely, johon tavallisista näyttelyistä poiketen voivat osallistua kaikenikäiset ja -rotuiset eläimet, myös sekarotuiset.

Match show'ssa eläimet jaetaan kilpaluokkiin iän, koon, näyttelykokemuksen tai esittäjän iän perusteella.

Match show'ssa eläimiä ei arvostella rotumääritelmien mukaan, sillä se on sekarotuisten kohdalla mahdotonta. Arvostelut perustuvat yleensä eläimen kuntoon ja käyttäytymiseen sekä esittäjän ja eläimen väliseen yhteistyöhön. Virallisia arvostelusääntöjä ei ole, joten arvosteluperusteet saattavat vaihdella paljonkin.

Koirien on myös oltava rokotettuja. Rokotusten on oltava kunnossa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaan osallistumista ja jos jokin rokotus puuttuu koira ei pääse osallistumaan, joten rokotustodistus on otettava mukaan.


T E R V E T U L O A !


Huikeita sponssaajia! Paljon myyjiä ja oheistoimintaa paikanpäällä!


Ja mikkä pokaalit!Kaikki lapset palkitaan kehissä!

Lelukoirakehän tuomarit Mimi&Kuku!


Helmee  1


Helmisimpukat (Pinctada) ovat lämpimissä merissä eläviä simpukoita, joista monet ovat tärkeitä aitojen tai viljeltyjen helmien tuottajina. Helmisimpukoiden käyttö helmenviljelyssä alkoi Japanissa 1900-luvun alussa.



Marilyn Monroe rakasti suuria koruja, timantteja ja tietysti helmiä!
Helmi on helmisimpukoiden ja eräiden suurikokoisten kotiloiden synnyttämä helmiäispallo. Helmet ovat hyvin suosittuja koruissa. Helmikoruja löytyy myös koirille. Joustavassa kuminarussa, ei hankaa kaulaa!




Helmien ÖVERI-KÄYTTÖ...Mutta se on sallittavaa, kun kyseessä on GAGA tai Rihanna ;)
Helmet arki- ja juhlakäytössä. Yhdistele, käytä eri sävyjä. Monta rinnakkain tai hillitysti vain yksi. Kaulaan, korvaan, ranteeseen...
P.s. I Love Pearls


FINA'STARLIGHT  1

Fina'Starlight Kille
http://finastarlight.kotisivukone.com/
Kiinanharjakoira,naku.
13.01.2013
Kahden koiran pentue,

Kille och Kalle.
Killen eka kylpy.


Kasvattajalla kesällä 2013. Ei mennyt kauaa kuvan nähtyäni, kun sovittiin jo tapaamista ja olin varma, että Killen koti on mun luona <3


Jyväskylässä treffattiin ja vietettiin päivä. Käytiin mm. koirapuistossa ja tutustuttiin, sekä Killeen, että kasvattajaan :) Iltapäivästä kiiruhdettiin junalle. Piti juosta lippu hakemaan, kun konnari ei päästänyt junaan ilman lippua. Huh...Viimein, kun päästiin tavaroineen päivineen sisään ja oikeeseen vaunuun, se oli tietenkin aivan täysi. Ilmastointi ei pelittänyt kunnolla ja Killekään ei meinannut rauhottua ollenkaan.
Tampereen kohdalla vaunuun änki vielä lisää koiraa ja ihmistä. Sit oli pakko siirtyä vaunusta välikköön ottamaan happea ja juottamaan Kikkistä. Eihän se malttanut edes vettä hörppästä! Oltiin molemmat yhtä tuska- hikeä, koira ja minä. (Onneks matka oli jo lähestymässä määränpäätä!)
Toijalassa meitä odotti iloinen joukko vastassa! Äiti, sisarukset ja Pauli oli koko päivän jännittänyt, millainen kaiffari sieltä tulee ;)

Kotiuduttu.

Nää kaks on kyllä ihan eri maata. Pauli on "terhakka pikku terrieri", aina valmiina. Kille taas käy vähän hitaammalla ;) Joskus joutuu hakemaan peiton alta lenkille!Sanonkin näitä hölmöläisiksi...kaikella rakkaudella!


...Mallina oleminenkin on niin raskasta hommaa *haukotus*...Tästä johtuen Paulista on enemmän kuvia ;)


Kille ja Pauli-panta. Huomaa talviaikanen väritys! :D Ihanaa, kun kohta on kesä. Saa nakupetterikin taas komeen rusketuksen...itsestäni puhumattakaan! -Kalkkilaivan kapteeni


SixteenTons  1

Bozo Gang's Sixteen tons aka Pauli
Kiinanharjakoira. 06.01.2013
http://bozogangs.nettilemmikki.fi/

Rakkautta heti kättelyssä!


Ensikohtaaminen kasvattajan luona huhtikuussa 2013.


Ja sit mentiin!Jaiks. Matka sujui hienosti Teiskosta takaisin Toijalaan.Vasta kotipihassa pikkuinen päästi pienet jännitys-oksut mamman(kyllä, kutsuin jo tästä hetkestä lähtien itseäni mammaksi) niskaan,hups!

Kotona meitä odotti vähän isompi kaiffari, Pluto. Pluto ei tiennyt miten olisi reagoinut tähän tilanteeseen...joten päätti sitten vetää lammikon allensa!Noo, mitä pienistä, vai mitä? :D

Noniin.

Nyt mä oon sitten jo iso poika. Pluto viettää eläkepäiviään maalla, mut en mä kauaa yksin ollu. Mamma lähti viime kesänä Jyväskylään ja se viipy siellä koko päivän!Olin vähän masis...Mut se tuli kotiin sit illalla ja sillä oli mukana Kille!Kille on samaa rotua, kun mä, mut sil ei oo karvoja!!Me ollaan ihan bestiksiä, mut se on vähä tyhmä, kun ei tykkää leikkiä mun kans palloilla. Onneks mamma tykkää!


Pauli on meidän vakkarimalli ja pojat on Storella mukana työskentelemässä päivittäin. Seuraavassa blogissa kerronkin sitten Killestä...

Ihanaa, aurinkoista Lauantaita!
<3: Sanna


I love Chihuahua & more  1

Huivi Uutuuksia <3
Parasta on, kun tulee uusia tuotteita! Ja sehän menee niin, että sitä saa mitä tilaa ;) Eilen saapui huivi kuorma ja tietenkin vasta iltapäivällä...Parissa tunnissa kuvailut, kuvat koneelle, tarpeelliset muokkailut, tuotetietojen ym. mietintä...Miten nimeän?Minkä värinen tää huivi on?... Ja sit pullat uuniin! Eli tuotteita paukuttamaan verkkokauppaan.


Ja jottei menis liian iisiks! Niin meitin kone on ollut huollossa monta viikkoa ohjelmineen...Tänään tuli viesti, että kone olis noudettavissa...VIIMEIN! On tää aika hommaa pyörittää kaikkea surkeella laina-läppärillä ja ILMAN PHOTOSHOPPIA, yyh.


Chihu huivit menee kuumille kiville! Rajoitettu erä!


Marilynit on aina POP! Nyt tarjolla useampia värivaihtoehtoja.


Aiempi Usa-huivi myytiin loppuun... Samaa ei ollut enään saatavilla. Eipä oo paha tämäkään versio! Ja punainen vähän isompi kokonen kirjekuorilaukku kylkeen.

<3: Sanna