Kosto on suloinen!!

  • -NtiKevat-

Tämä on jatkoa valitusvirrelle vanhemmistani, jotka eivät tiedä koska on aika lopettaa tuunaus.

Isäni on nyt 65 vuotias, uskomattoman hyvässä kunnossa ja en liioittele yhtään jos sanon ettei ole olemassa mitään sellaista mitä hän ei osaisi tehdä. Pientä lapsen uskoa on aina viljeltävä :)

Mutta jos kaikista miehistä olisi valittava maailman raivostuttavin turhan tavaran ja nippeleiden neuroottinen hamstraaja ja suurimmassa mahdollisessa kaaoksessa niiden varastoija, niin hän voittaisi tittelin mennen tullen heittämällä!!

Tässä yhteydessä en edes tunnista itseäni hänen tyttärekseen. Kotonani on komeroita ja kellaria myöten kaikki järjestyksessä. Ja jos jotain lähden etsimään, tiedän heti minkä laatikon avaan löytääkseni sen. Luojan kiitos olen tämän piirteen äidiltäni perinyt. (Tosin samaan hengenvetoon on ihmeteltävä miten äitini on jaksanut isääni jo 30 vuotta??)

Raivostuttavimmat piirteet hänen tavaroissaan ovat ensinnäkin se, ettei hän itsekään tiedä missä mikin on ja työt edistyvät sitten aina siinä tahdissa kuin hän viimein löytää tarvitsemansa (lue: erittäin hitaasti). Ja toisekseen tavaran ei tarvitse olla ehjää tai toimivaa saati edes tarpeellista, sitä täytyy vaan olla ja PALJON!

Taisin järkyttää häntä aika pahasti, kun viimeksi huomautin asiasta.
Ilmoitin, että kun hänestä aika jättää, kaikki se ROJU kerätään keskelle pihaa ja poltetaan valtavassa roviossa, jonka hiilloksessa sitten paistetaan makkaraa.

Hähää! Siitäs sai :D

2 kommenttia

Anonyymi

4.5.2007 15:21

Setä oli samaa maata, siitä kun aika jätti niin kamat kärryyn ja kaatopaikalle, ja niin sen mökistä tuli sit juhannuskokko:D Oli hyviä makkaroita ja hupia hajottaa sitä mökkiä, mitä nyt mehiläispesiä ptii varoa:)

T:fan-club:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus