Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tyttöystävä.

Näillä eväillä tyttöystäväkin nauttii futismatsista  1

Kuva: © ilovemayorova / Fotolia.com

KYSYMYS: Poikaystäväni on viemässä minua jalkapallomatsiin, eikä minua kiinnosta koko peli yhtään. En halua kieltäytyä, sillä poikaystäväni puhuu matsista koko ajan. Miten saan ajan kulumaan katsomossa?

VASTAUS: Jos haluat oikeasti miellyttää poikaystävääsi, opettelet pelin salat ja säännöt. Maailman ylivoimaisesti suosituimmasta ja seuratuimmasta lajista löytyy kyllä tietoa, jos vaan jaksaa etsiä. Sinun ei tarvitse tulla hetkessä asiantuntijaksi, mutta poikaystävää hivelee varmasti, jos olet valmistautunut muutamalla aiheeseen liittyvällä täsmäkysymyksellä tai knoppitiedolla, jotka olet poiminut esimerkiksi Tuomarin blogista tai muualta urheilumediasta. Jätkäkaverin mieliksi etsityt tiedonrippeet saattavat saada sinutkin kiinnostumaan lajista.

Mutta jos peli ei aukene ja eikä pallon neppailu kertakaikkiaan kiinnosta, suuntaa katseesi fanikatsomoiden suuntaan. Livenä paikanpäällä jalkapallon katsominen on parasta. Hyvään futismatsiin rytmin luovat fanit, jotka laulavat oman jengin aatteita ilmoille. Jos kentältä ja katsomosta ei löydy mitään mielenkiintoista, aina voi mennä anniskelualueelle hodarijonon kautta. Ja ota se älypuhelimesi messiin.

Jos peli on yksinkertaisesti kauheaa kuraa, tee niin kuin Blair Valentine Englanti–Peru-ottelussa. Kyllä järkevä ihminen itselleen aina tekemistä keksii. Hyvin taiteltu paperilentokone pystyy osumaan vastustajan pelaajaan ja kas, Perun pakki Hansell Riojas on eliminoitu. Tee tämä niin muutkin tykkäävät, kun kävit katsomassa jalkapalloa.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar