Puutarhasalkku

  • late_k

Suomi sai uuden pääministerin. Minihallitus saatiin kasaan pienellä vaivalla ja jäätiin kesälomalle. Sanovat Stubbia Suomen suosituimmaksi poliitikoksi juuri nyt, mutta mistä tämä kaikki saikaan alun perin alkunsa. Vuonna 2008 ulkoministeri Kanerva joutui kohun keskelle läheteltyään tekstiviesteillä puutarhanhoitovinkkejä kohublondi Tukiaiselle. Hänen tuttavapiiristään löytyi sattumalta juorulehden toimittaja, joka oli kiinnostunut samoista puutarhanhoitovinkeistä ja ymmärsi ohjeet väärin, kuten sen tason toimittajien työhön taitaa kuulua, valitettavasti.

Kanerva oli vähällä selvitä hyeenojen hampaista ehjänä ja saanut puolueeltaan luottamuksen, mutta sitten viestit julkaistiin. Kanerva joutui eroamaan ja vapautunutta salkkua tarjottiin Stubbille, joka tuolloin istui Brysselissä. Henkilökohtaisesti en ollut koskaan aiemmin kuullut nimeä, Aleksander Stubb ennen kuin tämä ulkoministerin vaihdos tapahtui vain siksi, että Katainen ei ymmärtänyt huumoria. Varmasti Stubbkin lähetteli tuolloin tekstiviestejä omalla matkapuhelimellaan naisille, mutta hänellä kävi hyvä tuuri. Media oli enemmän kiinnostunut hänen hampaistaan.

Kuusi vuotta myöhemmin Stubb oli jo menossa takaisin Brysseliin, mutta jälleen vapautunut ministerin paikka kotimaan politiikassa veti pidemmän korren. Tällä kertaa se oli pääministerin salkku, vaikka teknologian kehittyminen paljasti aivan uuden ilmiön. Stubb lähettelee paljon twitterviestejä, joista tulee julkisesti luettavia välittömästi ilman ensimmäistäkään välikättä. Silti kokoomus on tällä hetkellä suomen suurin galluppuolue ja viimeisimmän mittauksen jälkeen lievässä noususuhdanteessa. ”Vain rikkaiden asialla, köyhät eivät ole mitään”. Sillä puolue on marssimassa toiselle kaudelle suurimpana ja ensisijaisena pääministeripuolueena meidän kaikkien köyhien ja kotimaansa aitoa itsenäisyyttä arvostavien yhdeksi vaarallisimmista kauhukuvista.

On syytä olettaa, että Tukiainen lukeutuu yhdeksi Suomen vaarallisimmista naisista. Hänen suhteidensa avulla syöstiin yksi ministeri virasta ja nostettiin toinen pääministeritasolle. Ehkä juuri siksi Tukiainen on pysynyt viimevuodet poissa julkisuudesta. Lieneekö lähtenyt kokonaan pois maasta samassa veneessä kuin Katainen, Virkkunen, liikkuva poliisi, Kontiolahden varuskunta, Nokian matkapuhelimet, Nalle Walhroos, pienten kuntien itsenäisyydet, hammaslääkärin yöpäivystys, Sini Saarelan vankilaneitsyys, Suosikki, Jokerit ja Sara-Maria Forsberg.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus