Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava

Mysteeri-sperma.  1

Humalatilasta huolimatta mä onnistuin kipittelemään kotiin kaatumatta kertaakaan. Sandra ja sen sakkoliha seuras perässä. Mua vitutti. Ne viihty mun luona onneks vaan 20 minuuttia, mä ilmotin meneväni kylpyyn, ja sanoin että mun luona ei saa panna. Se sakkoliha (sain tietää vasta myöhemmin että poika on 17, se sanoi ensin olevansa 24) kiehnas mun perässä koko ajan ku oltiin ulkona. Loppujenlopuks se kysy vielä josko se sais polkasta mua, edes vähän, ja yritti samalla tunkea käsiään mun pikkuhousuihin(?!?). Joo ei, ei kiitos. Torjumis-läpsäytys-episodin jälkeen se rupes hinkuttaan Sandraa. Voi elämä. Mä yritin keskittyä päntiin (Big Eyed Mike & The Flying Cows), ne soitti kovin hyvää musiikkia, ja ne oli niin kovin söpöjä. Sandra soitti mulle viiden kieppeillä ja ilmoitti saaneensa munaa, mä onnittelin toivotin hyvät yöt ja menin sänkyyn. Lähetin Sandralle Eskilstunan nuorisoklinikan numeron, ja toivotin hyvää uutta vuotta.

Vaikka mä halusin viettää uuren vuoren aaton Sandran ja muutaman muun kera, mua vitutti että Rinssi ei ollu mukana. Siinä kahentoista kieppeillä kun kaikki pussaili räjähtelyä katellessa, mua ahdisti. Kun Isopää-mike-pänti soitti hitaita, ja se olikin Sandra joka painautu niin kovin kiinni muhun, ja hengitti kaljanhajua mun kaulaan, mua suoraansanoen vitutti. Rinssi soitteli eilen illalla mulle, siinä seiskan maissa, ja ilmotti olevansa rakastavansa mua. Mä en tiennyt mitä sanoa, joten vastasin "okej, kiitos". Soli ehkä illan ensimmäinen virhe.

Mä en voi sanoa jollekin että rakastan, jossen tarkota sitä. Perheelle ja muutamalle kaverille sanon usein että rakastan, ja välitän, mutta emmä Rinssille voi sellasta sanoa. Mä tiedän että oon ihan hulluna siihen, korvia myöten super-ihastunut ja kaikkea, mutta emmä rakasta. Nyt kun mä alan pikkuhiljaa hahmottamaan mitä se rakkaus voi olla ja sillee, niin emmä voi näin lyhyen ajan jälkeen sanoa sellasta, koska en mä yksinkertaisesti voi rakastaa puolen vuoden tapailun jälkeen. Rakastua voi, ihastua ja kaikkea, mutta se oikea rakkaus, se tulee paljon myöhemmin. Joten mä tyhmä menin sanomaan kiitos. Vitun fiksua, mutta mä olin niin hämmästynyt.. Täytyy yrittää korjata tilanne tänään.

Vuosi alko mainiosti. En kuluttanu liikaa rahaa, selvisin kotio ilman suurempia vammoja, yks asia vaan kovasti ihmetyttää, näyttää siltä että mun mekon persauksissa on spermaa. Asiastahan pääsis selvyyteen nuolasemlla tahraa, mutta se on kumminki joku hiv-mies joka on onnistunu tulemaan mun perseelle. Mä oon kumminki aika ihan tahranen ja tahmanen ku oon Rinssin seurassa, mun puserot ja mekot on aina ihan valkosissa, joten mä tiedän miltä spermisläiskät näyttää. Herää vaan kysymys, kuka vittu on runkannut Harryksessä, ja onnistunut vielä räjähtämään mun mekolle?!


Seuraava