Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

Helevettiläinen.  1

Vituttais niinku. Kaveri soitti, sillä on klamydia. Toinen kaveri soitti, se tarvii rahaa. Kolmas kaveri soitti, se on humalassa ja haluaa että mä haen sen jostain räkälästä. Neljäs kaveri soitti, tartti koiravahtia.

Mun ohjeet (jotka sai helvetin huonon vastaanoton ja haukkumiset kaupanpäälle):

-Mene nuorisoklinikalle, avaa reitesi (niinkuin jo monesti olet tehnyt). Lääkkeet naamariin ja menoksi. Et kuole, se on vaan klamydia.

-Mene pankkiin. Hae lainaa, soita vanhemmilles tai hommaa viksut aivot. (Kummaa, mä elän opintotuen ja lainan avulla, rahat riittää hyvin ja kuun lopussa tilillä on aina vähän ylimäärästä tuhlailurahaa.)

-Mene AA-kerhoon tai juo ittes rikki, kertaheitolla.

-Älä hanki koiraa jos sulla on niin vitun kauhea kiire.

Mä tuohdun, sekoan ja sulan taas. Aion keskittyä rinssini lämpimään, alastomaan, ihanan-upeaan kroppaan koko illan ja yön. Suck on that fuckers!


Loppu.  5

"Emmä saatana jaksa alottaa alusta, uus suhde, uus ukko, ja se vitun lähetyssaarnaaja, se on aina sellasta alussa, ei kiitos. Emmä vaan jaksa." - Mua nauratti niin kovin nää Tessyn pähkäilyt. Sillä ei mee hyvin poikaystävän kanssa, mutta se ei jaksa luovuttaakaan, tai ehkä se on luovuttanut, mutta se ei jaksa lähteä hiihtämään eteenpäin.

Mä huomasin että me ollaan aika samanlaisia. Me luullaan että kaikki on niin kovin lopullista, me otetaan asiat niin kovin raskaasti, ja samalla me toivottaan ja suunnitellaan ku heikkopäiset, me pelätään epäonnistumista ja itse pettymystä. Tarttis vaan jossain vaiheessa tajuta että elämä on yhtä surkuhupaisaa vuoristorataa, maalissa häämöttää arkku ja hautakivi.


Horoperse.  3

Mun kaverin uusi harrastus on ryhmäseksi ja yleensäkin tuntemattomien paneskelu. Se soitti mulle ihan onnessaan viime sunnuntaina, se oli just pannut kaverinsa kanssa jotain tyyppiä jonka ne bongas kaupasta. Heti session jälkeen ne loggas jollekki pornoilusivulle ja kysy että voisko joku tulla panemaan niitä lisää. Joku tuntematon hörhö oli pyyhältäny paikalle ja vetänyt molempaa, oikein kunnolla.

Sen jälkeen kun mun kaveri eros poikaystävästään, se on kiskassut 32 tuntematonta henkilöä sänkyynsä. Se eros poikkiksestaan kuutisen viikkoa sitten. Se kertoo innoissaan seikkailuistaan ja ylpeilee ihmeellisistä asioista. Viiminen ylpeydenaihe oli verille nussittu pinppa. Mä en tiedä miten mä tähän kaikken suhtautuisin, mun mielestä tytön käytös on aika kummaa. Mä oon jotenki huolissani ihmisestä, mun käy jotenki sääliks sitä, mä haluan auttaa, mutta samalla mua vituttaa, mitä sitten jos se soittaa mulle joku päivä ja ilmottaa saaneensa vaikka hooiiveen tai mahollisesti jonku muun ihan kammottavan taudin. Mitä mun pitäis sitten sanoa? Muka kummastella kimpassa sen kanssa "miten ihmeessä tää osu just sun kohdalle?!".

Kaikista vittumaisinta on että se idiootti on nyt alkanu lähentelemään kavereidensa eksiä, nyksiä ja mahdollisesti tuleviakin. Ärsyttävää, raivostuttavaa, ja jotenkin säälittävää. Mun tekee mieli lyödä ihmistä tai mahdollisesti lähettää se hoitoon. Se ei ymmärrä että mua ei kiinnosta sen seikkailut, se ei ymmärrä että mä en halua enää olla sen kanssa tekemisissä, en enää sen jälkeen kun se yritti päästä höyläämään mun ex-miestä, sitten sen veljeä, sitten mun vanhaa vakipanoa ja viimetteenä mun nykyistä rinssiä. Kuvottavaa.


Stork.  3

Ne pienet persenaamat huusi, hyppi ja roiski. Mua ahdisti, heti kun mä tajusin tilanteen vakavuuden, muhun iski armoton vitutus. Mä olin eilen siskon kanssa uimassa. Eskilstunan uimahalli on aika hieno, niillä on 5 poreallasta, äventyrsbad, liukumäki, lämminvesialtaat, erilaisia saunoja ja muuta roskaa. Mä tykkään. -Saan kyllä syyttää itseänikin, lauantai iltapäivä ei ehkä ollut maailman paras aika lähteä uimaan.

Kaikki altaat oli tupaten täynnä pieniä persenaamoja sekä niiden valmistajia. Leluja jokapuolella, kiljuntaa, repimistä, ja vittumaisimmat mini-ihmiset tappeli toistensa kanssa. Mä räjähdin ihan täysin ku muhun osu joku uimalelu, ärähdin kahdelle ählämi-persenaamalle ja kerroin millaset säännöt uimahallissa on. Viihdyin siellä yleisellä puolella varmaan 20 minuuttia, se ei ollut ollenkaan mukavaa, ei ollenkaan rentouttavaa. Mä en enää koskaan, en perkele koskaan oo menossa viikonloppuna uimaan. Nyt mä harkitsen aamu-uinteja, lapsiperheet ei varmaan raahaudu hallille aamu kasin kieppeillä.

Paettiin siskon kanssa relax-puolelle, jonne on ikäraja. Siellä on naisten ja miesten-osastot erikseen, molemmalla puolella on pari saunaa, suihkut, iso poreallas ja sellasta. Ikäraja on 17, ja sinne ei saa ottaa lapsia mukaan, se on relax-osasto. Tietenkään jotku persenaamojen valmistajat ei osaneet lukea sitä 1x1m kylttiä, ja ne raahas ne kiljuvat persenaamat sinne relaxiin, "kun äidin pitää nyt vähän saada rauhottua". Mua vitutti vaan enemmän ja enemmän. Mä sanoinkin niille että relaxiin on ikäraja, ja että persenaamoja ei saa edes raahata sinne. "Tää ois niinku persenaama-vapaa-zone." - Tottakai jotku valmistajat tuohtu niin kovasti, ne ei ymmärtäneet miten mua ärsytti kiljuvat pienet idiootit jotka heilu joka puolella, availi saunojen ovia ja jätti ne levälleen etc. etc. Emmä yleensä inhoa persenaamoja näin paljon, mutta eilinen oli kamala kokemus. Toki myönnän olevani lapsellinen, mutta mä en tosiaan varmaan ikinä voi hankkia lapsia, ne on niin ällöttävän kamalia.


Seuraava